Hat havi bérét kapja meg végkielégítésként Tarlós István volt főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés döntése szerint. Soproni Tamás és Baranyi Krisztina nem szavazta meg az erről szóló előterjesztést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Oszt miért kellene Tarlósnak dupla végkielégítés? Csak amennyi törvényileg jár!
Különben boldog-boldogtalannak lehet majd emelni, mondván, Tarlós is duplán kapott.
Aki Én
Ha annyira jó volt Tarlós, hogy jutalomban részesül, akkor miért váltottuk le? Nem azért szavazott ellene a többség, mert jutalmat érdemel.
Eladott Ország
Felajánlhatja pl. a kútvölgyi kórház javára, ha már így esett. És Tarlós úrban van annyi gerinc, hogy ezt visszautasítja, ugye? Emlékezve a pártja által, visszamenőleges hatállyal hozott pofátlan végkielégítésekre vonatkozó törvényre, amit természetesen azonnal eltöröltek, amint a párt elvtársai is érintetté váltak. De azt hiszem, ez hiú ábránd. Tarlósnak sosem volt gerince, meg a többi fideszes bűnöző politikai prostituált szarházinak se.
Málna
Karácsony milyen előrelátó. Még időben precedenst teremt.:-)
Aki Én
@durbincs: Még a végén tényleg én okozom a veszted :) Túlerőlteted magad, de hiába való, mint az egész itteni ténykedésed.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.