Szíjjártó Péter visszaszólt az Orbánt bíráló izraeli politikusoknak: “Magyarország az egyik legelkötelezettebb szövetségese Izraelnek Európában és folyamatosan harcol érte. Ezért az izraeli tisztviselők Orbán elleni kritikája, hogy antidemokratikus tisztességtelen, ellenséges és alaptalan.” Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Benjamin Netanjahuval tartott sajtótájékoztatón Jeruzsálemben kijelentette, hogy országa zéró toleranciát hirdet az antiszemitizmussal szemben, és Magyarország továbbra is ki fog állni Izrael mellett a nemzetközi fórumokon. Orbán beszédében megköszönte Netanjahunak és feleségének, hogy tavaly nyáron többnapos látogatást tettek Budapesten, és kifejezte örömét hogy ma viszonozhatja ezt a gesztust. “A magyar egy romantikus nép. A szimbólumokat szereti. Van jelentősége a számunkra annak, hogy Izrael alapításának 70. évfordulóján van az első hivatalos magyar látogatás.” “Úgy érzem, a kiemelkedően jó izraeli kapcsolatok részben a mi együttműködésünknek köszönhetőek...

Forrás: szombat.org
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gáon Mordehaj
Az izraeli jobboldali egészséges nemzeti, nacionalista politika csak egy valamire nem számíthat, a magyarországi, kommunistából átvedlett baloldali kripto- és konjunktúra zsidóságra, (tisztelet a kivételnek) mert bizony, ezek, az izraeli baloldalnak szurkolnak. Valamint van képük ahhoz , hogy a nagyérdemű ortodox rabbit, aki szinte a semmiből csinált Óbudán ragyogó zsidó közösséget, Köves Slomót ekézni.
Igaza volt annak, aki azt mondta, hogy két nacionalista egymással tisztességesebb megállapodást tud kötni, mint egy liberálissal. Mert azokkal reménytelen minden tisztességes megállapodás!
Ne felejtsük el azt, hogy Magyarországon az ÁVON az 1927-ben zászlót bontott magyarországi cionista mozgalom aktivistáit ugyanúgy kínozták és verték, mint a magyar nemzeti gondolkodókat. Többek között az a társulat, amely az ávós és munkásőr sapkát a rendszerváltás után kippára cserélte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.