Az óbudai rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint rátámadt egy idős házaspárra.

Ez az övtáskás férfi idős embert ütlegelt egy óbudai ügyfélszolgálaton, majd az asszonyt is meg akarta verni – fotó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága 01030/2491/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat garázdaság vétség miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi 2019. október 2-án délelőtt egy III. kerületi közműszolgáltató ügyfélszolgálatán több alkalommal megütött egy 61 éves budapesti férfit, illetve annak feleségére is megpróbált rátámadni. Az ismeretlen elkövető elmenekült a helyszínről.

A férfiről a biztonsági kamera felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

(police.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Mindegy milyen erős vagy, ki lehet csinálni puszta kézzel is egy ilyen ogrét. Pöcs, szem, torok szenthármasság, ezekre kell célozgatni, jó erőseket beütögetni, ha meg mögé kerülsz akkor szét sorozni a veséjét... nem számít arra, főleg egy idősebb, gyengébb embertől, ha valaki nem anorexiás félholt, nagyobbat tud ütni sokkal mint hinné... ez a hölgyeknkek is megfontolandó otthonra... ha sikerül bevinni egy kritikus ütést amitől látod hogy meginog, akkor aztán meg folytatni ugyanoda, amíg ki nem dől... aztán megkötözöd és hívod a zsarukat ilyen egyszerű eh (jó tudom hogy nem de legalább merni kell próbálni, mert egyik ilyen rohadék sem superman, sőt a stramm ügyes sportolók, elég ritkán bántanak gyengébekket)
jesz
a biztonsági őr kávézott, vagy még a buli előtt elszaladt? Nem kell hősnek lenni, elegendő annak láccani...úgy kellene tenni, mintha erősebb lenne..aztán ha nem a vártnak megfelelően csattannak a pofonok, akkor van mit megmagyarázni.

Ha némi nyomravezetői díjat belengetnének, talán gyorsabban kézre kerülne...
...bár két idős emberért nem csinál a yard nagy felhajtást..minek mentek oda? Oszt jónapot..
durbincs
@reagens: sima bányás 1000km-rül ,de kérdezze ezeket :
@Clavigo: @ila51: @Eladott Ország: @nusika: @Szeparepa2: @simmering73: @Peller Anikó: @Sámannus: ?@kishonda: @cikicakk55: @Borsodi: @Eladott Ország: @I Duddits.: @papa.49: ?@Józsipapa.: @Jozefina: ?
@silber13: @karma1: @volvós: @maci0427: @szép új világ: @laja70: @Cicamama55: @bencemacska: @Jozefina: ? @SystemError: @kokopelli: @colibri: @jesz: @dissamy.: @namihami: @tulpan.: @teuton: @nemkati: @Nessy: ... ?
@Horizont: @Dr plágium: @csak húgy.: @silber13: @solidedge: @SystemError: Pedofil@görbetükör: @Aki Én: ... ?
@nevemnick: ? @Yoda69: @tudode: @jesz: @simmering73: @Aki Én: @Lepényleső: @lusta: @namihami: @nusika: ?
@Pálinkafőző Rézüst: @Dr.Doktorovics trinitron.: @Macskaszem: @advocat: @colibri: @Jozefina: @relatív: ... ?
@Maxipocak: @Nyírfa.: @szegfue: @Klubtag.: : @bakcsubakka: @vacsi.: @grincss: @nemfideszes: @SystemError: ? @Nyírfa: @koszpeko.: @Béla333: ?@Madácsi Pali: @Qqberci: @fahrenheit451: @dr. prédikátor: @Fantomasz: ?
@F_Viktor: Ceus:@nézelödö.: @kereső.: @Béla333: @ittott: @venestjun: @RonaGyuri: @terlasz .: @kakaósbögre: ?
@azösszeskibanévfoglalt: @fideszes gyökér .: @luiz.: ?+ @magyarbakancs: index: 39_?
+@Yoda69: az Ürtakonyos , Ürkáposzta ?
simmering73
Ezt a debil durbincsot nem lehet kitiltani innen? Normális hozzászólása nincs, magyarul nem tud. Vagy adjanak egy tolmácsot hozzá. Csak nem valamelyik propisnak a rokona?
Yoda69
@simmering73: Fizetett troll. Nem lehet. De ha sikerül is kivagni az ajtón, visszamaszik az ablakon. Ott van pl. A reagens nevü egyén, akinek ez már legalább az 5. nickje.
durbincs
@simmering73: Bezzeg -Tahó ? Azt Most Wintighoffer következik ? ...
A Masszörnös Porhanyos - Pornyós clipje ? S Cak rettenet erős idegzetűeknek ? ...
A kufferba berágos Budaörsi 2-tes formácioval ? hogy-nyalni-szopatni már nem is bűn 50 felett ?...
..@simmering73: ha nézi azért kötözze lila szalagocskával a lábát,a locához ,cak hogy nehogy , elneszaladjon közben ?
Vagy ültesse ölibe @Yoda69: t az Ürtaknyot ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.