Személyesen vett részt a mészárlásokban, mégis az áldozatok között volt a neve. Pokorni nem tehet róla, de ezek után a teljes névsort ellenőrizni akarja.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gáon Mordehaj
"szélsőjobbos szervezetek által kedvelt turul szimbólum, akkor nekik is az." Írják a z INDEX judeo-liberális zelótái! Elfeledve azt, hogy Közép-kelet-Európa legnagyobb zsidó közössége által lakott Újlipótvárosában, pontosabban a Tátra (korábban Sallai Imre) utca páratlan oldalán. Szemközt a Tátra utca 12/B épülettel, 100 éve áll a TURUL HÁZ egy nagy TURUL szoborral a főbejárati homlokzatán. Az elmúlt évszázad alatt zsidó családok generációi sétáltak el alatta, anélkül, hogy a TURUL madár nacionalista ürülékével leszarta volna őket. z ott eddig senkit nem zavart! Ezt a TURUL szobor ellenes hecckampányt megint a judeo-bolsevik családok túlmozgásos liberálissá vedlett újságíró ivadékai melegítették fel. Noha ezt a témát, ezt a "csontot" már 10 évvel ezelött valamennyien lerágtuk!
RonaGyuri
Egy igazi matyar történet

avagy azok akikre igazén büszkék lehetünk, s elgondolkodtató, hogy mindez most kulminálódik

Zajlik az élet a XII. kerületi polgi körül. Pár nappal azt követően, hogy szinte közfelk9iáltással újraválasztották – tartok tőle, hogy mindezek tudatában; lásd még Borkai ügy – derült fény arra, hogy kis túlzással kiírtat egy erdőt a Normafánál, eredetileg parkoló építés nemes céljával, de kiderült, hogy egyetlen helyet sem létesítenek, így valami más ok kell legyen.
Ezek után derült ki a tegnap este híre, hogy „Pokorni Zoltán polgármester kezdeményezte, hogy vegyék le nagyapja nevét a kerületi Turul-szoborról. Az emlékművön a budai kerület II. világháborús áldozatainak névsora olvasható, többek kőzt Pokorni nagyapjáé.”.
Valamiért csak most derült ki, hogy „Pokorni József – bár a háború alatt meghalt, így nem ítélhették el – a nyilas múltú háborús bűnösök közé sorolható, ezért nem méltó arra, hogy az emlékművön szerepeljen a neve. ”. A dolgot igazából az teszi jelképszerűvé, hogy közismert tény, hogy: „2002 júliusában kiderült édesapjáról, Pokorni Jánosról (aki még Pokorni Zoltán gyermekkorában elvált feleségétől), hogy a kommunista rendszerben a Belügyminisztérium III/III. Csoportfőnökségének az ügynöke volt.”.
S ha mindez nem lenne elég karakteres mai rögvalóság íme a nép imádott polgija (aki 2006 óta regnál) azt nyilatkozta, hogy: „elődje, dr. Mitnyan György határozott a turulszobor felállításáról, míg az azon szereplő neveket Szatucsek Tibor helytörténész állította össze. A listán apai nagyapja, Pokorni József, és egyik nagybátyja, a nyolcévesen elhunyt Pokorni Károly is szerepel.”
RonaGyuri
@RonaGyuri: egy apróság, hasonló történet áll meg a a Terrorháza kapcsán is, ahol az áldozatok között szerepelnek a pribékek is!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.