A lap korábban azt ígérte, november 10-ig fizetni fog.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Igaz a mondás: " Aki szelet vet, vihart arat!"
Nessy
Megteheti? Megteheti! Éljen a jogállam!
Eladott Ország
Szép is az, amikor elkezd peregni a márványnak hazudott gipsz. Először mindig a széle indul oszlásnak, belül stabilnak tűnik. Tűnik. Mert a valóság az, hogy amikor a külső réteg lehullott, a felszínre került rész lesz a külső réteg. Aztán egyszer sor kerül a közepére is, mert egy napon az lesz kitéve az időjárás viszontagságainak és leomlik az egész tákolmány.
A gipsz pereg. Nem most kezdte, mállott az már két éve is. Felszínre bukkannak az újabb és újabb rétegek. Most a fideszes propagandamédia omladozik egy kicsit, de majd bizonyára húznak rá egy réteg meszet és remélik, az megállítja az eróziót. Nem fogja. Be fog következni, az ilyen rendszerek mindig így omlanak össze. Amit a pénz, a karriervágy, a szervilizmus, a gerinctelen seggnyalás tart össze, az mindig ocsmány véget ér. És akkor nem marad más, csak az egymást vádoló egykori harcostársak, a titkos ellenállók és a rendszert belülről bomlasztók. Ahogy az lenni szokott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok