Arról szól, hogy a Fidesz elfelejtette a polgári köröket a nagy győzelem után, és ez vezetett a mostani vereséghez.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, ha mar a bugyilesos lesifotos is igy latja, akkor sokkal nagyobb a baj annal, mint amit be mernenek vallani a plebsznek...Mert ugye ha mar a magyar nemzet is igy szol a kedves vezetohoz, akkor mar latjak, hogy igen, o valtozott meg, nem a magyarok.
Abban viszont teved pilhal, hogy vissza lehetne terni a polgari korokhoz... Az a hajo mar elment... Kezdte a polgari es civil szervezetek meghurcolasaval, a mukodesi teruletuknek a megcsorbitasa is orban nevehez kotheto, megtiltotta nekik, hogy segitsek a menekulteket, 25 % adot kell azoknak extraban fizetni, akik megis megteszik.
orban, mar mindenhol ismernek, teged is, a bandadat is, es mar nem dolnek be neked.
Abban viszont mar erosen ketelkedem, hogyha valoban eljon a nagy b+ ideje, akkor ezek a "sirig hu" tarsak hogyan fognak korulotte szetfrocskolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.