A képviselő elmondása szerint Hende Csaba egyenesen a Bibliával érvelt a szigor mellett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@Nessy: Szerintem is nagy bajban lennének, ha minden , a szavazás tárgyát firtató kérdésre válaszolniuk kellene. Ki van adva, mikor és milyen gombot kell testületileg megnyomni, többet nem is kell tudniuk. Szörnyű. Lassan egy afrikai katonai junta szintjére kerülünk.
Régen, a szocik idején be lehetett ülni a pórnépnek az ülésekre. Ők nem féltek a zemberektől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
A szemellenzős Hendének én mindent elhiszek.

444.hu/assets/hende-csaba-orb%C3%A1n-viktor-hadgyakorlat.jpg
Valószínűleg itt mondat először a gazdájának, hogy: Főnök, én neked hiszek nem a szememnek.
tudode
A parlamentiségnek annyi!
.
Mivel a buci maci kizárta a nagyközönséget 2014-el a plenáris ülések megtekintéséből:
.
---- Nem közvetíti ezentúl a parlamenti üléseket a köztévé
.
index.hu/kultur/2015/03/12/nem_kozvetiti_ezentul_a_parlamenti_uleseket_a_kozteve/
.
Tehát háttér hatalomként működik kofa szinten, már nem csak a kormányra, az ellenzékre szavazók milliót zárják ki a tájékozódás színpadáról!
.
Csak itt érhető el a közvetítés
.
plenaris.parlament.hu/player/plenaris.html
.
Akinek nins kütyüje, így járt a középkori sötétségben!!!
Nessy
A parlamentnek, mint épületnek van méltósága, és tisztelete. A képviselőknek, akik nem vállalják a nyílt közvetítést, akik minden értelmesen előadott ellenzéki javaslatot lesöpörnek, akiket a szavazás előtt lepkehálóval szednek össze, akik gondolkodás nélkül szavaznak meg mindent, amit előírnak nekik, azoknak milyen méltóságuk van?
Tiszteletet nem lehet törvényben előírni, azt ki kell/ene érdemelni!
Kövér László egyik másik megszólalása, nem hogy tiszteletet nem érdemel, de sok esetben sérti azokat, akik nincsenek vele egy platformon! Talán az álomtitkárok jó esetben csak semmit mondó felszólalásai, néha viszont egyenesen tudatosan valótlant állító szövegei érdemelnének tiszteletet? Esetleg egyik másik, csak a kormány és kegyenceinek kedvező törvény ?
Nyírfa
A Parlament mint épület olyan hivalkodó, királyi pompát idéző, hogy csak egyetlen funkciót tudok elképzelni vele: egy kulturális központ működését. Itt aztán lehetne múzeum, színház-, koncert-, konferenciaterem, könyvtár, kávézók, nemzetközi kínálatot felvonultató éttermek.
Az országgyűlés pedig költözzön be egy szerény épületbe, nem a Várban, itt Pesten , és végezze végre a dolgát. Amit a fideszkormány 9 éve művel, az nem az országgyűlés munkájának az elvégzése, hanem hatalomtechnikai manőverek láncolata. Ezért nem fizetés - jutalom, kitüntetés stb - jár, hanem börtön.
Nessy
@Nyírfa: De látod, mégsem elég nagy! Az újságíróknak, riportereknek csak egy használaton kívűli szűk folyosó jut! Ennyit a választópolgárok hiteles tájékoztatójáról, melyet a választott képviselőknek illene adni!
Ezek szerint fogalmuk nincs miről szavaztak, hiszen nem állnak a választóik elé, és nem indokolják meg,mert talán nem is tudják, hogy mit és miért szavaztak meg, vagy szavaztak le. Nem hiszem, hogy a javadalmazásukon kívűl van másról fogalmuk!
Nyírfa
@Nessy: Szerintem is nagy bajban lennének, ha minden , a szavazás tárgyát firtató kérdésre válaszolniuk kellene. Ki van adva, mikor és milyen gombot kell testületileg megnyomni, többet nem is kell tudniuk. Szörnyű. Lassan egy afrikai katonai junta szintjére kerülünk.
Régen, a szocik idején be lehetett ülni a pórnépnek az ülésekre. Ők nem féltek a zemberektől.
Nessy
@Nyírfa: Törvény elfogadás: Igen gomb 2 kockacukor, Nem gomb 1 kockacukor! Aki tartózkodik, nem kap jutifalatot.
Nyírfa
@Nessy: Igen, mint a cirkuszban. Jobb helyeken az állatidomítást már megtiltották. De ez Magyarország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.