Pásztor Albert ugyanakkor határozottan cáfolta, hogy döntésében közre játszott az is, hogy apósát, anyósát Miskolcon cigányok kirabolták az utcán, és egy alkalommal őt is súlyosan bántalmazták, amikor egy buszmegállóban három asszony védelmére kelt, akiket egy roma megtámadott.

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: lpusztai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsolesz67
Nekem is volt már részem cigány támadásban. Még 16 körül voltam, amikor két nagydarab cigány cigit próbált meg lejmolni tőlem, de nem volt kedvem adni. Nagy fogócska lett a vége, amikor összrúgták a lábam én meg nekiestem egy fának. Utána egy darabig se kép, se hang...
menasagh
Ez az egész szőrszálhasogatás nem ér egy kalap biotrágyát. Nekem mint embernek jogom van szeretni vagy nem szeretni, gyűlölni, megvetni, lenézni vagy egyszerűen közömbösnek lenni. Ezeket nem tiltja semmilyen törvény, ha meg nem tiltja akkor szabad. Ugyanúgy viselkednek azok is akiket liberális szemszögből szeretnünk kellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.