Megjelentek az új szabályozások a Magyar Közlönyben, rend lesz a parlamentben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Népfelség. Ugyan. Hol van az, hogy minden jog forrása és letéteményese a nép egésze, amely közvetlenül vagy képviselői útján gyakorolja az államhatalommal kapcsolatos jogokat. Magyarországon nem népfelség működik, Magyarországon Orbán felség és Kövér felség van. Akkor ez vagy királyság vagy diktatúra, kérem szépen. Kövér felséges úr pedig a Fidesz vasbunkója. Kövért a levelibéka sem választotta meg sehova, ő az Orbán kinevezettje. Ugye, összeérnek a szálak. Ennyit a népfelség elvéről: megbüntetik az országházban azt a képviselőt, aki véleményt nyilvánít, aki az embereket képviseli. Persze csak az ellenzékieket, mert a sajátjaik úgy bólogatnak mindenre, hogy majd leesik a fejük. Azt mégse kellene hagyni, mert a kongástól felébredne az egész Budapest. Brutális, amit Kövér csinál, ez már valóban nem parlamentarizmus, ez már Orbánék sérthetetlensége úri nagyságukban. A parlament munkahely, mi küldtük oda a képviselőket, csak nekünk van jogunk elzavarni onnan őket. Mi fizetjük a T. Anyákat, T. Atyákat.
simmering73
@bakcsubakka: Mióta ez a mocskos illiberális csürhe bitorolja a hatalmat, sose nézem meg. Olyan idiótáknak kötelező, akik az ilyenre merevednek. Mint a shikari.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.