Remeteként, visszahúzódva tengeti napjait egy Balaton-parti kis házban Szeremley Huba, aki bűnszövetségben, különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett csalás miatt ül a vádlottak padján.

Elbukta húszmilliárdos vagyonát, négy agyvérzést kapott, most remeteként él a magyar sztárborász

Az egykori sztárborász 20 milliárd forintos vagyonával valaha az ország egyik leggazdagabb embere volt. Badacsonytördemici házát elárverezték, most Szigligeten egy apró „mézeskalács házikóban” lakik. Úgy él, mint egy remete: még az utcára sem lép ki, a környékbeli porták lakóinak pedig fogalma sincs, ki a szomszédjuk.

Nem hiányzik az üzlet, elég volt belőle. A negyedik agyvérzésen vagyok túl, örülök, hogy élek

– mondta a Blikknek az egykori sztárborász.

Már jobban vagyok, pedig orvoshoz sem járok. Néhány barátom maradt csak, aki nem hagyott magamra. A többit inkább hagyjuk… Hogy mit várok a bírósági tárgyalás végén? Azt, hogy kimondják, ártatlan vagyok. Mi másban reménykednék, hiszen visszaéltek a nevemmel. De erről nem nyilatkozom.

MTI Fotó: Nagy Lajos

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Mennyivel jobb lett volna ez a cikk,ha orbán Viktort írnak Szeremley Huba helyett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Érdekes az emberi lélek. Mikor már 500 milliója van valakinek amiből elég tisztességesen meg lehet élni haláláig, akkor is a csalás mellett dönt a több pénzért.
1magyar
Minden milliárdosnak hasonló jókat kívánunk.
Yoda69
@human: Ez a kapzsisag effektus.
Minel tobbje van a kisgombocnek, annal tobbet akar, mig a vegen szetdurran.
human
@1magyar: Nekem azokkal a milliárdosokkal nincs bajom akik szakmai munkájuk, üzleti érzékük révén tisztességesen lettek milliárdosok. Nekem van nagyon gazdag rokonom. Soha nem irigykedtem rá, mert tudtam, hogy tizenéves kora óta dolgozott azon, hogy ma már ne okozzon neki problémát megvenni egy kisebb szállodát, ha éppen abba akar befektetni. Volt, hogy úgy nézett ki rá is ment az egészsége.
De azok a milliárdosok akik pusztán csalással vagy politikai kapcsolatrendszerük révén lettek milliárdosok a piaci rendszert teljesen megkerülve azok bűnözők és kész.
human
@1magyar: Nem fekete és fehér amúgy ez sem. Nem leszek álszent.
Van aki tényleg akkorát alkotott, hogy teljesen tisztességesen lett milliárdos.
Van aki azért az első tízmillióit mondjuk úgy kalandosan szedte össze, de kis stikliktől eltekintve a milliárdjait már valódi piaci versenyben, valódi teljesítménnyel szerezte meg.
És végül vannak azok aki az elejétől kezdve és azóta is folyamatosan csak a korrupció révén gyarapodnak. Na nekem az utóbbiakkal van bajom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.