A jegybankelnök szerint a jószándékú családpolitikai intézkedések csak elszálló lakásárakat és száguldó inflációt eredményeztek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
legalább a tényt beismerte, bár arról hogy ő személy szerint - tegyük hozzá nagyon, nem csak nem szólt =)) - mennyire sáros valahogy elfelejtett elmélkedni! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ha már eltolcsy:

Ne dobálózzál a jelzőkkel,

mert az csak az én jogom

A mi derék okos CÖF-ka ideológusunk a párt központi naplapjában osztja. A derék Tomátó a Fri(t)z „A liberálisoknak már Matolcsy György is fasiszta...” címmel támad a gaz ellenre. Ádáz dühét és az ezzel indokolt mocskolódásait azzal indokolja, hogy „Már megint megjelent egy, a nemzeti együttműködés rendszerét és Magyarországot pocskondiázó és lesajnáló kötet az Egyesült Államokban Brave New Hungary (Szép új Magyarország) címmel”! Nem csak „sárba tapossák az Orbán-kormányt és annak minden egyes lépését,”, sőt „Kovács János Mátyás … arra az igen árnyalt és mérsékelt álláspontra jutott, hogy Matolcsy gazdaságpolitikája lényegében véve fasiszta”!
De mindez semmi ahhoz képest, hogy „épületesen ostoba, primitív és hányingert keltő következtetés”-re is bukkant.
Majd rákapcsolva: „Ez már önmagában undorító, de talán még ennél is rosszabb az a kulturális rasszizmus, ami a szavaiból árad: «Nem tartottam fontos közgazdásznak», «…az elméletben örök szélhámos», «el kellett volna intéznem az egészet (mármint Matolcsy György értékelését – F. T.) Király Júlia bonmot-jával, miszerint unortodox az, aki nem olvassa a tankönyveket.»”!
Mit mondjak ennek minden félmondata érett az emberi butaság története újabb fejezeteibe. Azonban egy megállapítása igazi szaros komcsi duma: „kulturális rasszizmus”! Nos már maga kifejezés alkalmazása sem piskóta – persze csak akkor, ha azzal a nem feltétlen releváns feltételezéssel élünk, hogy tudja mit jelent -, de az igazi, hogy egy már címében is a fasisztázás ellen szóló irkodmányban dobálódzik ezzel a kifejezéssel! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.