Évente nagyjából kétmilliárd forintból szüntetnék meg a CT- és MR-várólistákat Budapesten a daganatgyanús megbetegedések esetében – mondta a főpolgármester pénteken Budapesten

Karácsony: évi kétmilliárdból megszüntetnék a CT- és MR-várólistákat

Karácsony Gergely sajtótájékoztatóján emlékeztetett: a 2023-as atlétikai világbajnokság budapesti megrendezése ügyében a kormánnyal kötött megállapodás értelmében ötvenmilliárd forintból javítanak a következő öt évben a budapesti egészségügyi ellátás "siralmas helyzetén".

A legfontosabb ma Budapesten az, hogy ne kelljen várniuk CT-re és MR-re azoknak, akiknek daganatos megbetegedés gyanúja miatt van szükségük ilyen vizsgálatra – jelentette ki. Hozzátette:

számításaik szerint erre nagyjából évi kétmilliárd forintra van szükség. Az egyeztetések megkezdődtek a kormánnyal és reális az esély arra, hogy ebben meg is tudnak állapodni

- mondta a főpolgármester.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Tehát milliónként milliárdba került volna országosan, hogy ne haljon meg kiszolgáltatva több tizezer későn diagnosztizált ember a focit nézve...?!:)

Mindig mondtam, hogy a gecit áttételes gyilkosnak tartom emiatt...és ez így is van!
diseeper
http://MooXi.net... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
durbincs
@SystemError: BALLONKABÁTOS PEDOFIL - MAGÁNÁL MEGENT A FARáBA , NYITOTTÁK AZ ESERNYŐT ?
durbincs
ja ,ez bárki beválalná az állam pinzin -vastag-zsirosan számlázott költségekkel ? Azt így is-maradna 2 miliárd busásan ?
SystemError
@durbincs: 21:50 Az első vélemény a popin? Gratulálok! yuppéééé Az persze másik dolog, hogy hozod a retek fideszes feladatkörödet, de akkor is hadd gratuláljak. Mi történt elfogyott a hígító és a kannás bor?
durbincs
@SystemError: BALLONKABÁTOS PEDOFIL - MAGÁNÁL MEGENT A FARáBA , NYITOTTÁK AZ ESERNYŐT ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok