Eddig Prágában volt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Magyarország nem lesz gyarmat!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p180x540/76720808_2731563240234722_66469111441391616_o.jpg?_nc_cat=111&_nc_ohc=TKX0h7ZjJW4AQkBD_R8zcbyns0ZZydWbKmjx3QtN4jYhe6ZnUkYf5fQNA&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=9f12885abe7d5cc0aa2c3c6e0828df32&oe=5E6E40DE
Az szállíthat be, aki a Roszatom megfelelő minősítésével rendelkezik. Magyarországon pedig ilyen nincsen. Vagyishogy nem volt egészen addig, ameddig a mindenhez értő, mindenhol jelen lévő, a jóisten, Fortuna és Orbán Viktor óvó tenyerén ücsörgő felcsúti ezermester meg nem vette a nukleáris erőművekkel és vegyiparral foglalkozó cseh Královopolská Ria magyarországi leányvállalatának 51 százalékos többségi tulajdonát. És csodák csodájára ez a cég rendelkezik megfelelő minősítéssel. Azért ez nem semmi, hogy egy gázszerelő, disznótenyésztő, aranykoszorús mezőgazda, malmos, szállodás, halastavas, főteres, újságtulajdonos univerzális zseni hogy tudta már, mit kell megvenni. Egyszerűen képtelen hibázni. Az úgy lehetett, hogy ült Lölö a hokedlin, olyan negyven éves koráig. Vagy kicsit tovább. Tellett-múlott az élete, közben annyi történt vele, hogy időnként lecserélte a játszós kezeslábast, amiben a gázt szerelte. Aztán egyszercsak az ő régi cimborája és szomszédja miniszterelnök lett. Erre Lölö kirúgta maga alól a hokedlit, a homlokára csapott (ez most is tisztán látszik, mert kicsit be van neki horpadva a búrája) és azt mondta: hát hiszen én is zseni vagyok! És tényleg. Azóta csak úgy sugárzik, mint Paks2 fog, ha odaengedik ezt a reneszánsz gázszerelőt. Márpedig odaengedik és nagyjából mindenki más biztos lehet abban, hogy őt meg nem. Se Paks2-höz, se Paks1-hez. Az oroszok igen nagyon szeretnek strómancégeken keresztül bekerülni az uniós és mindenféle piacra. Erre például az új Lölö-cég alkalmas is lehet.
simmering73
"Az orosz megszállás másik fontos jele, hogy Prágából Budapestre helyezi regionális központját az orosz állami atomenergetikai óriás, a Roszatom, amelyről nem kell mondani, szintén az orosz titkosszolgálat egyik hordozó “rakétája”. A magyar adófizetők előtt ismeretlen, mi történt akkor, amikor Orbán 2014-ben váratlanul, egyik napról a másikra Moszkvába utazott (mint akit Moszkvába rendeltek), ahol Putyin kész tények elé állította, és Orbán önhatalmúlag, minden szakmai egyeztetés, parlamenti jóváhagyás nélkül megegyezett Putyinnal abban, hogy a Paks 2 beruházást irdatlan pénzért a Roszatom végzi."
nepszava.us/a-roszatommal-erosodik-az-orosz-jelenlet-budapesten/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.