Még a „feleslegesen” az egyetemen töltött évek is jókora pluszt hoznak a fizetésben. A diplomások minden szinten tarolnak, kár, hogy egyre kevesebb van belőlük.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Megéri vagy sem, a cikk csak egy statisztika. Az a diák amelyik örvend, hogy el tudott végezni egy szakmai képzést annak nem sok esélye van túlképezni magát. viszont az aki képes arra és megszerez három négy magasdiplomát az azzal szembesül, hogy épp a képességei miatt fogják kerülni. Szerintem a képzések, tehetségek és lehetőségek összességéből kéne kihámozni, hogy kinek hol lenne esélye és lehetősége, és akkor nem állna fenn hogy egyiket ezért a másikat azért nem fogadják, hanem mindenki megtalálná a helyét.
Amúgy amit a mai gazdasági kép mutat oda csak betanított munkaerő kell, mert a gyárakkal eladták a lehetőséget is, hogy valaki helyben tudja képezni magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.