Egy veszteséges és első ránézésre nem nagyon ígéretes gyárat vásárolt a volt fideszes polgármester és kommunikációs intéző, egy lassan haldokló iparágban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
marhaság majdnem olyan nagy mint az eredetileg híresztelt műszaki kerámia!
Csak és csupán pénzlopási lehetőség! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: a Fidesz már az indulásánál bemutatta, hogy képes rá pénzt kilopni akár érdemi árbevétel nélkül is! S ezt azóta is gyakorolják! =))
Béla333
Hogy mit lát a hűtlen kezelésért elítélt Várhegyi Attila a Hollóházi porcelángyár megvásárlásában?
Mi mást, mint ellopható vagyont/pénzeket! Még mielőtt végleg felszámolnák, előtte még az állam kitömi egy csomó pénzzel, amit aztán fel lehet venni osztalékként. (ahogy a gázszerelő is csinálta a Mátrai hőerőműnél!)
kereső
Még a hiresen "korrekt" számvevőszéknek sem túnt fel, hogy 175 millióért adták el , az ezt megőlőzen 540 millió forint támogatást kapott gyárat? és a 175 millióban ott van a levédett névjegy "hollóházi"- amelynek csupán az eszmei értéke milliárdokra kéne rúgjon. Ja, ha az a cél- hogy ipari kerámiára álljon át a gyár, akkor a névjegy mehet a kukába, az MTA mellé.
Aki Én
Majd kimúlása előtt kap pár milliárdnyi közpénz támogatást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.