- Maga csak ne sokat kérdezősködjön, mert úgy jár mint a leszúrt kézilabdázó. Itt olyan roma hadsereg van, hogy attól még a helyi rendőrök is félnek, egyikük szájába már dugtak pisztolyt, pedig csak igazoltatott egy vasakkal megrakott autót...

Forrás: indexveszprem.hu
Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Na ez aztán szép! Draskovics - köszönjük!
Az én toleranciám is zéró szintre süllyedt!
ugyeugye
Ja és egy hete is mondtam - várjuk a lemondását!
Robot
Draskovics még most is bőrszínezik. Hogy mindegy, kinek milyen a színe, a rendőrnek meg pláne mindegy, neki egyenesen tilos nézni a színeket. (holott tudja ő is, hogy a közrendőröknél nincsenek rasszistábbak)

Igen, nyilván ez a jó megoldás, nem kell még most sem szembenézni azzal, hogy mit nem tettek sok éven át.

Ott megy el a dolog, hogy amikor valaki kimondja, hogy cigánybűnözés márpedig van, akkor nem azt mondja, hogy a cigány az rossz, nem idevaló, kifelé velük. Hanem kimond egy kibaszott statisztikai tényt, amivel nagyon, de nagyon gyorsan kezdeni kellene valamit. Nem a cigányok ellen van kimondva, hanem értük, értünk, a töketlen és léhűtő politikusok ellen.

Nem tudom hogyan lehet kezelni úgy egy problémát, hogy még csak meg sem fogalmazzuk magunknak őszintén a bajok forrását.

Draskovics: a színlelt nyájas nyugalom érdekes volt, ahogy hárította Baló kritikáját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.