Többségében 18 évesnél fiatalabbak nyújtottak be menedékkérelmet Magyarországon tavaly. De ők sem jártak sikerrel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nem ettek bolondgombát a menekültek sem, cseberből vederbe esni a jobb élet reményében egy szegényházban letanyázni, ahol egy őrült stiglic kanveréb azt rikoltozza, hogy menekült kvóta nyet, visszaszállítás yes, miközben a menekültekre úgy tekint, mint árura, akiknek a nyomorából még a haveri kör nyerészkedhet is:
.
Aszonta őfélesége a koronavírussal kapcsolatban, hogy a világ EGY FALU!
.
Potyognak őfélesége ikertesói is a Sachletól a Gruevszkin át, a Salviniig, mert bevették a lökött mantráját, mivel ráfaragott
.
----- Bíróság elé áll Matteo Salvini a bevándorlók feltartóztatása miatt
.
hu.euronews.com/2020/02/12/birosag-ele-all-matteo-salvini-a-bevandorlok-feltartoztatasa-miatt
.
Így járnak azok, akik beveszik egy szarkabőrbe bújt csúszómászó menekült ellenességét is, akkor, amikor több tízezren császkálnak az európai ónióban őfélessége kegyelméből
.
----- Pintér Sándor elárulta, hányan telepedtek le pénzért
.
24.hu/belfold/2017/01/04/pinter-sandor-elarulta-hanyan-telepedtek-le-penzert/
.
(((( Pirézek nincsenek köztük, mert azt csak beszopták a planárison!!! ))))
.
(...) """"Az elsőből kiderül, hogy a tartózkodási engedélynél tavaly december 15-éig az összes érintett (10274) közül 10 kérelmezőnek és 17 családtagjuknak utasították el a kérelmét, de nem nemzetbiztonsági érdekből. (A kérelmezők között volt: kínai, orosz, iráni, ukrán, pakisztáni, szír, iraki, török, szaúdi, libanoni, kazah, egyiptomi, líbiai, algériai, jordániai, azerbajdzsán, tunéziai, üzbég, vietnámi, indiai, marokkói, St. Kitts and Nevis-i, jemeni, nigériai, palesztin, dél-afrikai, afgán, amerikai, bahreini, bangladesi, belorusz, gaboni, katari, kanadai, belizei, hongkongi, kirgiz, szudáni, thaiföldi, togói, ausztrál, japán.)''' (...))
.
Annak érdekében, hogy ne álljon le a bazár, tízezrével csábítanak el VENDÉGMUNKÁSOKAT, amelyre volt példa, hogy a lakosság migráncsnak nézte, és kitört a balhé, őfélesége és csapata félelemkeltése miatt. Pedig nála nincs félelmetesebb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.