A veszprémi gyilkosság olyan társadalmi folyamatokat erősít, amelyek a Jobbik malmára hajtják a vizet- mondta Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezető-helyettese.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
garamiz
mert nézzük például a rendőrkapitányos ügyet:
1.létezik egy kényes probléma
2. pozícióban lévő ember kimondja
3. pozícióban lévő embert eltávolítjuk
4. probléma megoldva
kell e ennél jobb szemléltetés a politikai elit problémamegoldási módszereire
nanena
Fordítva ülnek a lovon. De mikor veti le őket?
maxentius
@nanena: Nem biztos, hogy fordítva ülnek a lovon! Legfeljebb mi nem tudjuk, merre akarnak menni.
Drazsé Elvtárs tegnap azt mondta a TV-ben, hogy a bűnözőknek nincs bőrszíne. Ha a marhaságok mondogatása fájna, ez az ember már régen morfiumon élne. Ha ez az alak beosztásában marad ez év végéig, akkor akkor hozzászóló társaimnak adom a fele királyságom és a fele lányom.
nanena
@maxentius: Amilyen vastag bőr van a p...n, készítheted a fele királyságod és lányod.
Koronix
@maxentius: pedig mindenkinek van bőrszíne. :) ok, de ha ezt a marhaságot félretesszük, akkor is az van, h vannak bűnözők. viszont ha csak bűnözőként kezeljük a problémát és nem társadlami szinten, akkor sose fogunk kilábalni belőle, legfeljebb több ember fog a sitten csücsülni. ezért probléma ezt elhallgatni.
nanena
@Koronix:
Ha sorrendeket állítunk fel, akkor sem fog történni semmi. Marketingen tanultam, hogy ha fellép egy probléma, akkor azt azonnal meg kell oldani. Ha félrerakjuk, akkor mindig csak tologatjuk. Márpedig a tiszta, üres asztalt szeretjük. Nem azt amelyik elintézendő aktákkal van tele. Akiknek a bűnözéssel kell foglalkozni, azt oldják meg, akiknek meg hosszútávú folyamatokat kell elindítani, azok kezdjék már el gyorsan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.