Megdöbbentő bűncselekmény.

Láncra verte, rabszolgaként tartotta áldozatát a salgótarjáni férfi

Őrizetbe vettek a rendőrök egy salgótarjáni férfit, aki fogva tartott és rabszolgaként dolgoztatott egy embert. A szomszédok szerint azonban nem csak ezt az egy embert kényszerítette munkára, hanem többen is éltek szolgaként a birtokon.

Ez ez a háznak csak nehezen nevezhető melléképület, ahol a mindössze 21 éves férfi az általa megvásárolt idős embert fogva tartotta és munkára kényszerítette.

"Abban a narancssárga kisházban, vagy fészerben – nem tudom pontosan én sem, de ott lakott télen-nyáron, fűtetlen, azért… Egy kis hősugárzója volt, amit egy órára kapcsolhatott be egy nap, állítólag, legalábbis a bácsi így mondta."

- nyilatkozta az ATV Híradónak Beregi Dominika.

A szomszédok azt is elmondták, hogy a férfi több idős embernek is adott szállást. Volt, akinek az udvaron álló furgonban kellett az éjszakákat töltenie.

"Először csak azt láttuk, hogy folyamatosan hoznak ide embereket, olyan öregebbeket, ugye, de nem is nagyon foglalkoztunk vele, mert hát az ő dolguk. Utána a bácsi több helyen si elmondta, hogy őt úgy tartják itt, mint egy rabszolgát."

- fejtette ki Beregi.

Nem az idős férfi volt az egyetlen lakó tavaly óta.

"2019-ben a gyanúsított további két férfinek ígért szállást munka fejében. A két férfitól a munkabérük nagy részét elvette, valamint őket a dorogházai ingatlanának melléképületében és egy gépkocsiban szállásolta el, valamint egy sértettet személyi szabadságától is megfosztott."

- mondta Dankóné Nagy Éva, a Nógrád megyei RFK szóvivője.

A szomszédok azt mondták, hogy azt is látták, amikor a rosszul dolgozó embereit a férfi kutyalánccal megkötözte. Enni is alig kaptak, miközben kora reggeltől, késő estig kellett dolgozniuk. A rabszolgatartó férfit azóta a bíróság letartóztatta.

Forrás: atv

Illusztráció: Pixabay

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Horizont: Nos ..látom kötekedsz..akkor elmagyarázom neked..ez a fajta "csicskáztatás" a cigányok népszokása,sok más negatív dolog mellett!!! mellesleg szövegértésed van??? előbb írtam,magyar médiába hála a jogvédőknek cigóról csak szépet lehet állítani!!!
Pálinkás Pál
@Horizont: www.youtube.com/watch?v=RiX2C6XFrK0
nézd végig,aztán hagyj békén a cigóvédő dumáddall!!!
Rockxy
a zorbán ötlete vót a lánc.
más nem lehet felelős.
az, hogy potrohos, ilyenkor má nemis számít.
Pálinkás Pál
@Horizont: ha végignézted a videót,gondolom nem kell külön linket küldeni...mellesleg ilyet te Magyarországon sosem fogsz olvasni...szerintem ez a videó sem sokáig lesz fenn!!!
Borsodi
@Horizont: Hidd csak el a cigányok módszere a fogva tartás,és a kényszer munka :változik a világ
Putnoki cigányok tartották fogva! Persze,hogy nem írják oda,elvégre jogaik vannak kötelességük nincs.

www.youtube.com/watch?v=HsX0zEj92y8
www.youtube.com/watch?v=M8DuGzVKOTo
jesz
@justhpeter: bingó...ez a legjobb rabtartás...fogadjunk, hogy nem merik megcsinálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.