Budapestre befele pedig nagy a forgalom.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Pest megyében, a Csepel és Ráckeve közötti összekötőúton a 8-as km-nél, az M0-s autóúti híd alatt 3,8 m-es magasságkorlátozást vezettek be. Az ennél magasabb járműveknek terelőutat jelöltek ki. A korlátozás mellett napközben, időszakosan a fél útpályát lezárják és jelzőőrök irányítják a forgalmat. Csúcsidőszakban torlódásra lehet számítani.

- Három személyautó ütközött össze korábban az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Bábolna térségében. A 94-es km-nél a sérült járművek mellett csak a belső sáv járható, kisebb torlódásra számítani kell.

- Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon a Kőröshegyi völgyhídon a 121-es km-nél, egy műszaki hibás jármű foglalja el a külső sávot.

- Sokan haladnak az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé vezető oldalon Szigetszentmiklós térségében. Az ellenkező, M5-ös autópálya felé vezető oldalon jó ütemben lehet haladni.

- Élénk a forgalom a Budapest környéki bevezető utakon. Araszolásra kell számítani az M3-as autópálya bevezető szakaszán, valamint Mogyoród térségében is. Erős a járműmozgás a a 10-es főúton a solymári körforgalomnál, a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre térségében, valamint az 51-es főúton Dunaharasztinál.

M0-son lezárás, a visegrádi komp még nem közlekedik

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, az M7-es autópálya csomópontjában, a Balaton felé vezető lehajtóágon fenntartási munka miatt várhatóan péntekig csak a külső sáv járható!

A Dunakanyarban, Visegrád és Nagymaros között a komp továbbra sem közlekedik, várhatóan március 15-én indul majd újra! A személyszállító kishajó menetrend szerint jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.