A kormány azt szeretné, hogy a veszélyhelyzet végéig meghosszabbíthassa a rendkívüli jogrendben érvénybe léptetett kormányrendeletek hatályát.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A vészhelyzet elrendelhetősége így-úgy, de csak bejön. Ha nem így, akkor más módon. Ez a lázítási szint kötelező a fanok állandó harckészültségének fenntartására.
Ez a vírus most a legjobbkor jött. A migráncs és társai már úgyis csak a legfanatikusabbjánál volt hatásos.
Nessy
@namihami: feltételezem, a képviselők teljes fizetést fognak kapni! Egyébként most végképp nem sok szerepük van! Ők tényleg tudnának otthonról is gombot nyomni!! Laptopja mindegyiknek van!
namihami
@Nessy: Ha (ne adj'isten) ""táppénz-jelleggel"" kapnának fizetést, az még akkor is a mezítlábas melós teljes fizetésének a többszöröse. És a ""mellékeseikről"" már szó se essék.
Úgyhogy a nyomorgó honi nagyjaink feltehetően nem fogják a budapesti hidak alját megrohanni és megszállni. Ennek kivédésére ottmarad nekik a lakhatási támogatás (elszámolás mentesen), ami még mindig a dolgozók fizetésénél több.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok