Hatra emelkedett a koronavírussal-fertőzött elhunytak száma és 12 főre a gyógyultak száma.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kormánynak fel kellene pörgetni a tesztelést, mert jelenleg az egész EU-ban Mo-n a legkevesebb a tesztelés lakosságarányosan, márpedig csak akkor lehet kiszűrni a fertőzést terjesztő embereket ha tesztelik az embereket. Egyúttal fénysebességgel beszerezni maszkokat, kesztyűket, lélegeztetőgépeket, extra juttatásokat adni orvosoknak nővéreknek, mindent amit elbarmoltak a magyar egészségügyben az elmúlt 10 évben, azt ahogy lehet bepótolni. Pénz van, ott a propagandára félretett 150 milliárd, ott az atlétikai stadionra félretett 170 milliárd, csak ez a két tétel együtt 320 milliárd!
A magyarok élete fontosabb mint a stadion meg a fideszes propaganda! Tesztelni, tesztelni, beszerezni az eszközöket!
Én értem hogy Orbánnak ÉRDEKE hogy minél több ember legyen beteg és minél több ember haljon meg, mert annál könnyebben indokolja meg a parlament bezárás és az egyszemélyi kormányzás (= diktatúra) bevezetést! Ezért bénázik a kormány, szándékosan hogy több beteg és halott legyen! maszkot vennék inkább, én is meg 10 millió másik magyar is, meg főleg az orvosok és nővérek, de nincs MERT SZÁNDÉKOSAN NEM ADTOK, patkányok. "Nagyon veszélyes, ha az ellenzék gátolja a sikeres védekezést" Ennyit tud hozzátenni a helyzethez a mélykeresztény kommunista fidesz faszszopó és seggnyaló origó.
görbetükör
@Eladott Ország: A tesztelések során sokkal több ember fertőződik meg. A körülmények olyanok, hogy jobb csak akkor kérni orvosi segítséget, ha már muszáj.
Hacsak nincs valakinek módjában magán úton, biztonságosabb körülmények között elvégeztetni.
Eladott Ország
@görbetükör: A Dél-Koreai példa nem ezt igazolja. Nem vagy te is véletlenül a fidesz tagja?!
Eladott Ország
@görbetükör: Nos Dél-Koreában és Spanyolországban, a kocsiból ki sem kell szállni, úgy vesznek mintát (tesztet) és több mozgó pont is van mintavételre, nincs ilyen nagy cécó mint nálunk. Kevesebb is a fertőzés Dél-Koreában, a spanyolok csak később "kapcsoltak", miután náluk beütött a krach.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.