Tehát, ha Magyarországon jelenleg 10 millióan élünk, akkor az én védelmemre kereken 200 forint plusz pénzt ad a kormány, a rendőrségnek. Ezúton szeretném megköszönni. Köszönöm.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
"A leghatározottabban kell fellépni az erőszak ellen." - mintha már ezerszer hallottam volna ezt a javaslatot, kijelentést, felszólítást politikusaink szájából. Elhangzott nem is oly régen Kiskunlacházán és az azóta történt bűncselekmények kapcsán is. Kérdésem: Ki a fenének kell fellépni a leghatározottabban? Nekem, akinek nincsenek eszközeim, tárgyi feltételeim, fizikai adottságom? Nekem csak félelmeim vannak. Tehát kedves Gyurcsány úr! Akkor arra kérem, sőt követelem, hogy ne csak jól hangzó szövegeket, ígéreteket, álságos együtt érző szavakat halljunk az illetékesek szájából, hanem végre lépjenek, a "leghatározottabban!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.