A miniszterelnök látszólag nagyon elemében van, fél kézzel a vírussal bánik el, a másikkal pedig az ellenzéket tanítja móresre, csak egy dologgal nem foglalkozik: azokkal az emberekkel, akik épp most veszítették el az állásukat, azokkal a családokkal, akiknek a megélhetése vált egyik napról a másikra bizonytalanná.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha ebben a helyzetben a szavazói nem látnak át őfélesége szitáján, akkor megérdemlik a sorsukat, magukkal rántva azokat, akiket kiráz a hideg ettől a HATALOMÉHES szektától
.
nepszava.us/marko-beata-ner-puccs/
.
Vajon még hány dobása lehet annak, aki se Istent, se embert, csak a KORLÁTLAN HATALMAT, és a LÓVÉT tekergeti a székházmutyi óta!!!
Borsodi
Ez már megszokott dolog,nem kell félni lesz még rosszabb. de nekünk úgy is jó,mert mi egy szolga nép vagyunk.félünk attól ami jó.Szeretjük sajnáltatni magunkat és nyomorogni.Igénytelen lusta népé válunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.