A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Pedig kibélelt táskában lopták ki a százezret érő parfümöket, nagyon gyorsan menekülniük kellett

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság R. Gábor 37 éves salgótarjáni lakossal, továbbá társával egy 33 éves tarnazsadányi nővel szemben.

A gyanúsítottak egy miskolci drogériából 2019. augusztus 3-án 15 óra után eltulajdonítottak négy darab parfümöt több mint százezer forint értékben. A tolvajok a táskájukat kibélelték, így az illatszereken elhelyezett áruvédelmi eszköz nem jelzett az üzletből való távozásuk során.

A lopást az üzlet munkatársai észlelték, ezért az elkövetők után siettek, akik egy parkolóban a táskát a benne lévő parfümökkel együtt hátrahagyták, és onnan futva elmenekültek. A rendőrök a nyomozás során azonosították a férfit és a nőt, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Ebben nem az a baj, hogy vannak emberek, akik kénytelenek lopni olyan nyomorban kell éljenek és nem látnak kiutat; hanem a rabló parazita urizáló elitkedés a baj, hogy egyáltalán lehetővé van téve hogy egy parfüm százezret, meg mégtöbbet érjen, annyiért adják..!!! Luxustermékek, amikhez ugyebár arrogán kedvencei a keményen dolgozó kisembereknek esélyük nincs hozzáférni... a bolsik legalább titokban intézték a luxus dolgokat, a köznép nem is nagyon láthatta... még az is korrektebb, mint ami ebben a szép új világban van, hogy az egyik szarában hugyában szenvedhet ki az útszélén kínhalállal élve elrohadva, úgy hogy nem tett semmi rosszat, csak nem volt szerencséje... míg a másik elvetemült patkányember, fényűz, urizál, pazarol...és a sok agymosott agyhalott csicska birka meg ezt elfogadja, senki nem tesz semmit... aki luxusban él, luxust használ egy ilyen világban, az legalább ne pofázzon Istenről, meg konzervatív értékekről, mert a luxus és fényűzés egyenlő a sátánnal nyilvánvalóan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.