Most, hogy egymillió tanár országává lettünk és a gyerkőcök otthon tanulnak szülői felügyelettel, óhatatlan, hogy nap, mint nap ne találkozzanak a hírekben az operatív törzs tájékoztatóival. Ez ihlethette a kifestőkiagyalót.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A vélemény szabad, s egyébként is óvjátok Cecíliát,

de legalább az alapjai nem árt ha rendben vannak

A derék index.hu által szemlézett jelenkor1.blog „Miért kritizálják Müller Cecíliát?” címmel dörgedelmet rittyentett. Elsőre el is hessentettem mondván egy újabb Hidvégi Bazsa több tiszteletez matyarországnak fityíesznyik hablaty. Egyébként is nem ő tehet róla – bár ugye lehetne némi önkritikája is – hanem azok, akik a kamerák elé engedik. Szomorú dolog ha ő a hozzáértők közül a legkommunikatívabb. Igaz nem sokkal gyengébb, mint az egykor remek szónok hírében álló Orbán.
Azonban a irkodmánynak – számos erősen véleményes kijelentésén túl - van egy kitétele, ami egyértelműen a szerző valóságlátása erős hiátusára utal. Azt írja: „Fontos megemlíteni, hogy nem politikus, így döntéseit politikai haszonszerzés nem motiválja.”!
Nos ez totál értelmetlen:
ebben az országban ennél sokkal kisebb szinten is csak politikai kinevezettek vannak,
valóban nem túl gyakori, de vannak politikusok, akiket nem a haszonszerzés motivál,
azonban, az végképp nem stimmel, hogy ne politikai haszonszerzés motiválná, ha esetleg nem személyes is, de az őt kinevezőkét egyértelműen! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.