Információink szerint az egyik közeli településen élő munkatárs lehetett az első fertőzött, aki nem mutatott tüneteket. Megjelent a koronavírus a borsodnádasdi idősek otthonában is. A polgármester tájékoztatása szerint az intézmény minden lakóját és alkalmazottját tesztelték, közülük 20-nál mutatták ki a betegséget. Információink szerint az egyik közeli településen élő munkatárs lehetett az első fertőzött, aki nem mutatott tüneteket. A település vezetője hétfő estig kijárási korlátozásokat rendelt el.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Normál körülmények között ez akár véletlen is lehetne,

de nagyon nem normálisak a körülmények, s ebben maga a járvány az egyik legkisebb baj

Mottó helyett aide memoire:
Az őszi helyhatósági választásokon
a Karácsony elleni rágalomhadjáratnak az lett azt eredménye,
hogy fölényesen elverte Tarlós NER-társat

HÍR TV - 2020. április 11., szombat 22:12: „Megjelent a koronavírus a borsodnádasdi idősek otthonában is. A polgármester tájékoztatása szerint az intézmény minden lakóját és alkalmazottját tesztelték, közülük 20-nál mutatták ki a betegséget. Információink szerint az egyik közeli településen élő munkatárs lehetett az első fertőzött, aki nem mutatott tüneteket. A település vezetője hétfő estig kijárási korlátozásokat rendelt el.”
Magában akár véletlen is lehetne, hogy a derék portál egy apróságot kifelejtett: „A borsodnádasdi polgármester a város hivatalos közösségi oldalán jelentette be szombaton este: információi szerint a településen működő, nem önkormányzati fenntartású (állami fenntartású, az Észak-Borsodi Integrált Szociális Intézményhez tartozó) bentlakásos idősotthon lakóinak fele – azaz mintegy húsz ember – koronavírussal fertőződött.”.
Bocs attól aki önvédelemből nem olvasná és nem nézné/hallgatná ártunk és qurmányunk lakájmédiáját és a hozzájuk „egyenlő távolságra” sunnyogókat, az elmúlt napokban koncentrált rágalomhadjárat indult a főpolgi ellen annak ürügyén, hogy egy idősotthonban kitört a fertőzés. Ennek kapcsán a vadhajtások.hu aláírás-gyűjtést indított Karácsony leváltásra, míg a derék HVG.hu arról, hogy a főpolgi dokumentumokat hozott nyilvánosságra arról, hogy a kormányzati szervek hogyan szabotálták el az intézkedéseket, azzal számolt be, hogy „állítólag valamiféle dokumentumai vannak”!!! =))
Yoda69
Orbanek szándékosan terjesztik a vírust így akarják kiirtani a nyugdijasokat, hogy ne kelljen nyugdíjat fizetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.