A középkorú fizikusnak nincs semmilyen krónikus betegsége, rendszeresen sportol, mégis majdnem lélegeztetőgépre került.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Bírom ezeket a kiragadott példákat...bármilyen megtévesztők is...nos nem az a lényeg hogy van betegséged vagy nincs...hanem hogy mennyire erős az immunrendszered!!! /az más kérdés hogy a krónikus betegségben szenvedőknek általában sz@r az immunrendszere/ tehát sportolhatsz te naponta ha utána sterilszobában tengeted a napjaid,a szervezeted védekezőképessége a béka segge alatt lesz!!!
Ezt csak a tisztánlátás kedvéért!!!
Jozefina
Elég szégyen az egészségügy vezetői részére, hogy ilyen estek előfordulnak. Ha az Úrnak nem lett volna erős fizikai állapota és immunrendszere Káslertől, Cecília asszonytól, Orbától és az összes kerésztényi fidesz-kdnp-éstől meghalhatott volna!!! Gyalázatosak!!!
bencemacska
@Jozefina: ma, 15:49
Egyetértek veled. Elképzeltem hol lennék én már, ha egy középkorú MTA kutatóval így bánnak.
Jó hogy az életmódja /pl. sportolás/ miatt erős volt a szervezete.
De miért nem tesztelték időben a családját? És egyáltalán, mit jelent az, hogy az egyik gyerek tesztje elveszett? És mikor ismételték meg?
Csak fel kellett volna már a banyával törülni a padlót, megnézni hol lehet az elveszett(?) lelet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.