Független képviselők szerint ki kell egészíteni az egészségügyi és a szociális dolgozók bérét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Sajnos hiába adakoznak a képviselők,a pénzzel nem mennek sokra ebben a helyzetben sehol.Épp most láttam az rtl híradóban,hogy bár az önkormányzatokat fojtogatja a fidesz az elvonásokkal,mégis sikerült elintéznie több önkormányzatnak védőfelszerelések rendelését.A cucc meg is érkezett a repülőtérre,de ott a katasztrófavédelem azonnal lefoglalta az egészet,mondván,minden kell az egészségügynek. orbán osztogatja külföldre az eu-s,és közpénzekből vásárolt védőfelszereléseket,az önkormányzatokét meg lefoglalják.Így az önkormányzatok saját dolgozóiknak nem tudnak védőcuccot biztosítani.Ha valaki azt állítja,hogy a kormány,(ami egyszemélyben orbán), normális,azt jól hátba kéne vágni a moslékkeverő fával.
Béla333
Érdekes: a képviselői juttatás emelése nem majd a bizonytalan jövőben fog megtörténni, mint az egészségügyi dolgozók bruttó (!!!) 500.000,-Ft-os egyszeri juttatása, hanem most, a vírusjárvány kellős közepén!
Eriksson
Miért kellene törvénybe iktatni? Döntse el mindegyik maga, hogy hoz-e áldozatot önként, vagy csak a szájkarate megy.
Majd a nép eldönti a következő választásokon, melyik mennyit ér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.