Egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség annak, akinek vannak használható információi a szökésben lévő Sztojka Ivánról - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabbs11
A kormány a felelős, mert a cigányság felzárkóztatására félretett pénzeket eltüntette és nem rájuk költötte, nem hozott létre foglalkoztatási programokat.
A kormány a felelős azért, mert sok, a mostanihoz hasonló bűnbanda űzheti tevékenységét büntetlenül Magyarország területén.
A kormány a felelős azért, mert a keservesen befizetett adót, EU-s pénzeket, IMF és Világbank hiteleket a kormánytagok eltüntetik, nem az ország és nép javára használják!
A kormány a felelős azért, mert a rendőrséget szándékosan, paranccsal megbénítva nem hagyja, hogy rendet tartson fenn, sejthetően azért, mert érdekszférájukat érintené.
Vegyük észre, hogy itt most nem a cigánykérdés a legfőbb probléma.
A bűnös nem fogja felelősségre vonni a másik bűnöst, csak látszólag! Nem szabad hagyni!
Hoppare
@gabbs11: és valami megoldási javaslatod is lenne? "Nem szabad hagyni! "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.