Az egészségbiztosítási alapkezelő nyilvántartását nézve Kásler rendelete nyomán a kórházi ágyak nem 2, hanem legalább 13 százalékából kellett hazaküldeni embereket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@namihami: Gondolod, hogy aki nem találkozott ilyen problémával, az ezt megérti? Vagy akinek nem probléma a 300 - 400 ezer forint/hó ápolót biztosítani? Nálunk is lakik a házban egy teljesen zavart 97 éves asszony, aki pár hónapja került krónikus osztályra, mert nincs közvetlen hozzátartozója. Most a távoli rokonát keresték elő, hogy vigye "haza". Ja úgy egyébként senki nem fog örökölni, mert már sok éve kötött életjáradékért egy banké lesz a lakása! Tényleg, küldjék a bankba ápolásra???
namihami
@Nessy: @Horizont: Lusta vagyok visszakeresni, de egy hasonló cikkhez találtam azt írni, hogy ennél a gázkamra LEGALÁBB gyorsabb volt. Az elhalás itt is-ott is, csak az odavezető út...
A betegnek és a családnak is.
Nessy
@Horizont: Hét, ha az ember nem hal meg fiatalon, megöregszik! Igaz, nem mindegy milyen körülmények között!
Nessy
@namihami: Én meg azt nem értem, amikor státusz keresztényeink a Bibliára hivatkozva tiltakoznak az aktív eutanázia, a "kegyes halál" ellen, aközben a passziv eutanáziát lelkesen támogatják!
namihami
@Nessy: De ezt ők ""orbáni/kásleri gondoskodó egészségügynek"" hívják. Az euthanázia, már mint kifejezés, se kerülhet a szavaik közé. Pedig, ha azt a beteg még tiszta állapotában engedélyezhetné, sok emberi és családi szenvedést és konfliktust előzhrtnénk meg. Én azt mondom, hogy inkább 70-75 évig emberi lét, mint 85-ig szobanövény. Nekem se, de főleg a családnak ne. (az időpontok tájékoztató jellegűek, helyzettől függőek)
Nessy
@namihami: Nekem is ez a véleményem! Amikor már szellemileg ls fizikailag teljesen leépül az ember, csak fekszik és vegetál, amikor csak gépek tartják "életbe" az már nem élet csak szobanövény állapot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.