A hatvani Bosch-gyár megrendelési állománya 70-75 százalékkal zuhant, ezért a cég több mint 800 embertől válik meg – derült ki az index birtokában került, a gyár dolgozóinak küldött belső levélből. Értesülésüket később megerősítette a Bosch sajtóosztálya. A vállalat arról tájékoztatta a dolgozóit, hogy a koronavírus elterjedése és az autóiparban lezajló változások miatt nagy mértékben lecsökkentek

Forrás: autosajto.hu
Feltöltő: wtib
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Érdekes, hogy itt nem nyüzsögnek a Fideszesek. Csak ha át kell adni egy gyalogátkelőt, vagy egy elültetett fát, akkor bezzeg nemzetiszín szalag, álomtitkát, himnusz, minden.
És most és itt? Vagy ez nem érdekes a Habony műveknek?
peterkelemen
Nem a koronavírus fog itt milliókat elpusztítani hanem az a felelőtlen pánikkeltés aminek következtében az eszetlen és felelőtlen kormányok okozmak. Annak a következménye pedig a soha nem látott gazdasági összeomlás! Kik szenvedik ezt meg? Természetesen a legszegényebbek és a leggyengébbek. Álszent módon aggódnak az emberek egészségéért miközben az intézkedéseikkel pont milliókat végeznek ki világszerte.

Magyarországon ez hatványozottan igaz. Orbán még készpénzt sem adott a nagyar embereknek holott például Európában mindenhol adtak és nem keveset. Mit is mondott Orbán? Első az emberek védelme, az egészség. Nos pont az ellenkezőjét teszi a magyar emberekkel még szegényebekké és még betegebekké teszi őket szánt-szándékkal. Jobb helyeken már régen elzavarták volna a bűnbandájával együttt, de ami késik az nem múlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.