Az ellenőrök higiéniai szabálytalanságokat találtak a fővárosi fenntartású intézményben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A T. kormányhivatal ha venné a fáradtságot, ellenőrzést folytatna az államosított kórházakban, baci mérővel, megtapasztalhatná, hogy azok a higiéniai szakmunkások milyen módon takarítanak a melléktermékes mosdótól kezdve egy letykóval egy osztályt, ami miatt szerencsés az aki nem visz haza ilyen, olyan kórokozót, amelynek eredményeképpen
.
------ többen halnak meg kórházi fertőzésben, mint autóbalesetben
.
Nagyjából 3 830 találat (0,59 másodperc)
.
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk00sNJrVKg7Uu60HzTyQUkLBKHnyjg%3A1588177266256&ei=cqmpXv2DD9D1qwHW5qnoDw&q=t%C3%B6bben+halnak+meg+k%C3%B3rh%C3%A1zi+fert%C5%91z%C3%A9sben%2C+mint+aut%C3%B3balesetben&oq=T%C3%B6bb&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgAMgQIIxAnMgQIIxAnMgQIIxAnMgUIABCDATICCAAyAggAMgIIADICCAAyAggAMgIIAFCEvwJYgtQCYPDyAmgBcAB4AIABdIgBwwWSAQM3LjGYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6&sclient=psy-ab
----------------------------------------------
.
Miért is?
.
Amiatt, mert csupán létszámcsökkentés céljából kiszervezték a takarítást a kórházakból, pedig az emberéletnél nincs drágább!
.
Nem írom le, hogy mit tapasztaltam kórházi szervizelés alkalmával, mert vacsora után vagyok, és nem szeretném viszontlátni az elfogyasztott vacsorát!
.
Egy szónak is száz a vége a kórházak legtöbbje bacilus, és vírus tenyészet, amelyre rárakódott a koronavírus is!
.
A Pesti úti idősotthonhoz annyit, hogy őfélesége tintanyalói is beszálltak a főpolgármester karakterbuzerálásába, ha nem szándékoznak úgy járni, mint a szófogadatlan kórházigazgatók!!!
.
Ne aggódjanak a főpolgármester ütésálló, tudatában van a szekta gyengéivel!

.
vitriol
Nagyon viccesnek tűnik a KORMÁNYHIVATAL vizsgálódása és a büntetés kiszabása általuk, mivel az ominózus működési hiányosságokat épp a KORMÁNYHIVATAL mulasztása idézte elő, ez köztudott, és a kormányhivatal saját körében indítson vizsgálatot, hogy a jövőben ne forduljon elő részükről ilyen melléfogás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.