Megkérem a közismert hazudozó hírében álló Gyurcsány Ferencet, hogy ne osztogasson itt nekem morális tanácsokat.

Feltöltő: Dr. Stein
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
charlie
@drstein: jaja, dobálóznak itt a fogalmakkal, aztán kb. halvány lila fingjuk nincs, hogy mit jelent a nemzetiszocializmus, fasizmus, hungarizmus (sőt, egyenesen egymás szinonimájaként használják ezeket a fogalmakat)
nyirtass
Ha már a nagyeszü "fönök" lemondatta a cégek megrendelését, én a hirlap szerkesztői helyébe, jobboldali napilappá alakítanám át a lapot.
Biztos nem lenne bevétel kiesése az ujságnak!!!!
He, he, - okos Gyurcsány
Helmeczi Krisztián
@nyirtass: A magyar hírlap enyhén jobboldali...
nyirtass
@Helme:
Vagy csak annyira amennyire a "cenzúra" megengedi?, ne mondd, hogy nincs cenzúra és Bayer cikke csak véletlen csúszott át!
donkanyar
@Jeno: Szerintem te vagy a fasiszta, vagy csak egy sötétben bújkáló "forradalmár", azaz kommunista, aki 20 év óta sem szokta még meg, hogy nem verjük be a másik képét azért, mert valamiről véleménye van. Menj a Fletó haverodhoz portásnak ott huhoghatsz, vagy menj Madagaszkárra fát vágni. Ott még nincsenek fasiszták, csak feketék, akik az ilyen kis pöcsököt szokták megdugni, mint amilyen te vagy

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.