A kormányfő Bayer Zsolt "Betelt a pohár" című publicisztikája miatt kéri ezt minden állami intézménytől és állami tulajdonú vállalattól.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aranyalma123
@nanena: Ha ez ilyen könnyű lenne! Vannak az ún. véleményformálók, akiknek az a feladata, hogy kész vagy félkész véleményeket kínáljanak a megcélzott csoportnak.
A legtöbb embernek az általános napi dolgokról van fogalma és valamiféle véleménye, de a legtöbbünk szereti, ha megerősítenek a véleményünkben, vagy nálunk okosabbnak tartott emberek véleményét átvehetjük, a magunkéval rokoníthatjuk.
Mindent olvasni nem nagyon lehet a gyakorlatban, semmit meg nem érdemes, mert akkor a saját (tév)képzeteink rabjai leszünk.
Azt hiszem előbb-utóbb mindenki megtalálja azt a forrást, aminél már nem érzi azt, hogy átverik, manipulálják. Akkor az azt jelenti, hogy az adott orgánum jól végzi a dolgát, hatékonyan manipulál.
gabbs11
Emberek! Lássatok tisztán. Korrupció korrupció hátán. Felülről van megbénítva a rendőrség, fentről van ellopva az ország pénze. Fentről jön a hiány pótlására a hitelfelvétel. Fentről fogják azt a hitelt is zsebrevágni. Fentről pusztítják le az iskolarendszert, fentről verik szét az orvosi ellátást, hogy emberek halnak meg, akiket megmenthettek volna.
Itt a főbűnösök az MSZP és SZDSZ, akik szemünkbe vigyorogva hazudnak!
latorkuvasz
én nanenával értek egyet, mindig is ez volt a véleményem, mindent egyszerre!
az objektivitás miatt

"az objektivitás viszont szubjektív" - egy woody allen filmből :-D
nanena
@latorkuvasz: Jó az idézet. Szerintem senki sem objektív, sem független. Mindenkinek van egy világképe, s az alapján alakítja véleményét. aranyalma123 is lényegében ezt mondja. A sok információ közül azokat fogadjuk be, amelyek erősítik teóriáinkat. De a világképünk állandó változásban van. S ez a ránk ható információk miatt van.
gabbs11
aranyalma, már több éve az MSZP és SZDSZ kormányoz, most róluk van szó. Ha más kormányozna, akkor pedig arról. Ne térjünk le a tárgyról, mert ez Gyurcsányék kedvenc másikra mutogatási taktikája, hogy de őőő is, és őő is rossz volt. Ha rossz helyen parkolsz és megbüntetnek, mentség az, hogy de hát az a másik is tilosban parkolt, nem én vagyok a hibás. Hát ugye, hogy nem.

Itt most az MSZP-ről és az SZDSZ-ről van szó, akik szétverik az országot, hazudnak, a másikra mutogatnak, lejáratnak mindenkit, a magyarokat is külföldön pl. Ez a kormány hatalmas hibája, amiért felelősségre kell vonni! Ha nem lesz felelősségreonás, folytatják tovább.

Ja és ez csak egy kis morzsa, de vicces:
www.youtube.com/watch?v=D9VFIG6NO68

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.