A Miniszterelnökség miniszterhelyettese szerint a kormányrendelet értelmezéséből adódtak azok az anomáliák, hogy Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely miniszter egymásnak teljesen ellentmondva beszéltek a kijárási változásokról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@tudode: Ez az élő példa, hogy az ad hoc kormányrendeleteket mindenki másképp magyarázhatja, azaz nem világosak és egyértelműek a rendeletek!
Csizmás Kond
Ez történik amikor mindenki magyarázni akar...
tudode
@Nessy: ,
Nem kell ahhoz tótumfaktumnak lenni, csak egyszerű állampolgárnak, akik már megették a kenyerük javát, mindenféle virológus ismeret nélkül tapasztalták, hogy a vírusokkal együtt él az emberiség. Mint például ez a Pandémia izével is, amely nem csak most, ki tudja mióta mutálódik, megfelelő terepet találva a Föld lakosságának növekedésével. Amikor én születtem 2,5 milliárd körül volt a Föld lakossága, és ma már 7,5 milliárdan rontjuk a levegőt
.
Mindig tanul az ember, de nem eleget
.
hu.wikipedia.org/wiki/Pand%C3%A9mia
.
Remélhetőleg nem kell annyit várni, mint a paralizis (gyermekbénulás) ellenszerére, ami végig kísérte gyermekkoromat, és csak az 1950-es években lett meg az ellenszere, a Sabin csepp!
.
Amiről nem beszél senki, arról, hogy a 250 éves ÁNTSZ-t megsemmisítették, és csak 2018-ban
.
----- Nemzetiként támad fel a tisztiorvosi szolgálat
.
nepszava.hu/3008250_nemzetikent-tamad-fel-a-tisztiorvosi-szolgalat
.
!!!
Nessy
@tudode: A "tiszti főorvos asszony" legújabb nyilatkozata finoman fogalmazva kissé cinikusra sikerült. A járóbeteg szakellátásból elvezényelt dolgozókra ne is számítsanak, oldják meg a beteg ellátást nélkülük!
Pedig miután doktor volt, biztos tanulta egykoron, hogy egy nem kezelt krónikus beteg, egy későn diagnosztizált beteg gyógyítása magasabb ellátási szintű és drágább ellátást fog igényelni! Esetleg maradandó problémát fog okozni, Vagy már nem is lesz vele sok teendő.
tudode
@Nessy: .
Müller Cecilia ugyan rendelkezik mindenféle szakorvosi vizsgával, többek között járványügyivel is, de többnyire körzeti orvos volt, és járványügyi gyakorlattal nem rendelkezik.
.
A vörösiszapnál jött össze őféleségével, aminek a történetét ismerjük, és ettől a rezsimtől kapott honvédelmi kitüntetéstől kezdve másokat is.
.
Pro Sanitate díj (2011)[6]
Honvédelemért Kitüntető Cím (I. osztály; 2013)[5][14]
Nagyvenyim díszpolgára (2015)[2]
Fenyvessy-emlékérem (2015)[15][16]
Népegészségügyért Emlékérem (2015)[
.
Az ÁNTSZ átszervezését követően a szakemberek elhagyták a népegészségügyet!
.
Számomra Falus dr. pandémiával kapcsolatos tájékoztatója ad valami ismeretet, hogy miről is van szó, aki már januárban megkongatta a harangot
.
---- A DK IRODÁJÁBAN MONDTA EL FALUS FERENC, HOGY MIT KÉNE TENNI KORONAVÍRUS-ÜGYBEN
.
azonnali.hu/cikk/20200128_a-dk-irodajaban-mondta-el-falus-ferenc-hogy-mit-kene-tenni-koronavirus-ugyben
.
A tiszti főorvos asszony is kénytelen igazodni a politikához, mivel kormányhivatalt csináltak az ÁNTSZ-ből, és odacsapták 2018-ban az ember miniszter alá!
tudode
@Nessy: .
Ahogy érzékelem ügyek intézése közben, még a közszolgák, mint mint végrehajtók, sőt a 1118 ügyfélszolgálatosai sincsenek tisztában a kormányrendeletekkel, valószínű amiatt, mert az egyik ilyen, olyan rendelkezés még ki sem forrta magát, az egyeztetés hiányában őfélesége féltve a bársonyfoteljét, hozat másikat, többnyire olyanokat, hoztam is meg nem is-t, a jogos ellátásból kizárva néprétegeket, fütyülve az un. alkotmánybíróság határozatára is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.