A veszprémi sportolók nem tették jól, hogy rászóltak másokra a szórakozóhelyen, és egy konfliktushelyzetben az a legjobb, ha a biztonsági személyzetet, vagy legvégső esetben a rendőrséget hívják segítségül - mondta az InfoRádió által megkérdezett kriminológus. Erről a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének igazgató-helyettese, Kopp Mária úgy vélekedett: a sportolók egészséges lelkületűek voltak, ezért keltek a pultosnő védelmére.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Derzsy Péter, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője hétfőn ugyanakkor azt közölte: a rendelkezésre álló adatok alapján "nem verték meg a pincérnőt, csak inzultálták", nem verekedtek, csak pofont adtak, s "láthatóan várták a megfelelő időpontot és embert és sajnos ennek során találták meg a későbbi áldozatokat". Az alezredes szerint a szórakozóhelyen a kézilabdások "nagyon kulturáltan viselkedtek és semmiféle alapot nem adtak a bűncselekmény elkövetésére".

Nem tudom, ha az ő felesége kapott volna egy "csakpofont", mennyire forr fel a vére. Kezdődik a sikamika. Kettő pár hétig úgyis a sógoroknál van, a harmadik ki tudja, addig meg úgyis felejtenek az emberek, ahogy múlik az idő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.