ByeAlex és Gáspár Laci két új műsort is kapott karantén idejére https://24.hu/szorakozas/2020/04/13/byealex-gaspar-laci-made-in-karanten-maradj-haza-magadnak/ Bye Alex még március 22-én ezt harsogta: "Ne pánikolj! Maradj otthon ha teheted és viselkedj úgy, mint ha csak egy laza day-off lenne. Pont ezt teszem én is. #maradjotthon #legyenmaszkod #nepanikolj " https://www.facebook.com/byealexmusic/posts/2990215814363488/ Bye Alex májusban már ezt harsogta: "Miért is kellene szegyelnem magamat azért, mert nem egy gyárban dolgozom?" - Itt van ByAlex véleménye! https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/byealex-is-beleallt-a-vitaba-velemeny-zenesztamogatas-artisjus/ld2d170?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso Bye Alex: "ByeAlex arról is ír, úgy gondolja nem kéne másnak a "pénztárcájában turkálni", hiszen senkinek nem tudni, mik a kiadásai, mire költik a pénzüket, nem tudni a körülményeiket, ahogy azt sem, bevételüket egyáltalán kikre költik el maguk...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
ByeAlex: "ByeAlex arról is ír, úgy gondolja nem kéne másnak a "pénztárcájában turkálni", hiszen senkinek nem tudni, mik a kiadásai, mire költik a pénzüket, nem tudni a körülményeiket, ahogy azt sem, bevételüket egyáltalán kikre költik el maguk körül." ByeAlex inkább kussoljon és húzza meg magát! Ő is ott van az agyhalott MARADJ OTTHON kampányokat támogató celebek között, akik viszont mások ÉLETÉBEN TÚRKÁLTAK gusztustalanul, amikor maradj otthont harsogtak. Ő a többi celebbel együtt bűnös így jobb ha kussol, mert egyébként az összes maradj otthont harsogónak a vádlottak padján lenne a helye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.