Elkezdődtek a lázadások a hazug kormányok és többek között a vakcinák gyártásban érdekelt Bill Gates ellen is, aki nyakig benne van a koronavírusos balhéban. A kormányok folyamatosan hazudtak és hazudnak.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Még a németek sem fogták fel, hogy nincs karantén. NINCS KARANTÉN! Országos karantén sehol nincs és nem volt. Nagyobb regionális karantén zónák voltak Kínában ugyebár Wuhan környékén, USA-ban New York államban és Olaszországban északon, de azokat is már feloldották. Volt még sok család világszerte (talán milliók is karanténban, de azok is rég lejártak, továbbá néhány város, illetve néhány intézmény). A karantén teljes hermetikus lezárást jelent, se ki se be. Egy önellátó kommunává válik a zóna illetve az objektum. Ezt nem bírják felfogni, és NEM LÉTEZŐ DOLOG ELLEN TÜNTETNEK, idiótát csinálnak magukból. Lezárások voltak valóban, a legdurvább az országhatárok lezárása, és azok a helyek ahol kijárási tilalmak voltak, regionálisan és részlegesen, DE TELJES SEHOL SEM VOLT. Miért tiltanák a kijárást olyan régiókban ami nem érintett? E helyeken kijárási korlátozások voltak mint nálunk is. Ez akármilyen nehéz felfogni, és elhiszem hogy könnyebb leírni és kimondani, de NEM KARANTÉN! Otthoni karantén volt nálunk kb ezer, Láthattuk milyen az, MATRICA VAN AZ AJTÓN! Le van pecsételve a lakás, folyamatosan ellenőrzik, hogy a benti izolált személy(ek) nem törik ill törték-e meg. Ez a kisebb helyi karantén. Volt néhol háztömb lezárás ill kórház, és idő- ill gyerek otthon. Ezeknél kívülről zárhatók a bejártai ajtók, amiket lezártak és még őr is állt oda. Bár szadista idióta cezaromán megalomán militarista náci országvezetők, mint a világ-szégyene hitlerparódia csúti kobold élvezik ezt, hiszen diktátorkodhat nyíltan, de még ők sem szórakozásból rendeltek, rendeltettek el karantént itt-ott. Ez magunk és egymás védelmére van ill volt. Hisz sötétben tapogatózott a tudományi a vírusról, ezért sem lehetett nagyon precíz döntéseket hozni, hanem úgy nagyjából és túlbiztosítva, ahogy a tisztelt egybites paptisztdoki nagyika szortyogta. Ami ellen jogosan és okkal tüntethetnek, bár semmi értelme, az a járvány-veszélyhelyzet, mely magában foglal mindent, ami történt, korlátozást, lezárást stb.
peterkelemen
@Zsopiale: Te marha. Nem csak a karantén ellen tüntetnek hanem a kormányok ellen is, akik hazudtak és hazudnak. Semmiféle nyomós indok nem volt és most sincs semmiféle korlátozásokra, tilalmakra!
peterkelemen
Koronavírus után: egyelőre senki sem tudhatja egészen pontosan mi lesz, de egy biztos: maradnak a durván korlátozott alapvető emberi szabadságjogok, milliók lesznek munkanélkül azaz leszakadnak a társadalom legalsó rétegei közé.
Sok áldozat lesz, de nem a koronavírus miatt hanem a szándékosan bedöntött soha nem látott gazdasági összeomlás miatt. A koronavírus csak egy figyelemelterelés a lényegről az igazi veszélyről, ami az embereket fenyegeti világszerte. Ez a koronavírus egy viszonylag gyenge világjárvány ami valaha volt a Földön. Semmi nem indokolta az azonnali határ lezárásokat, karanténokat, kijárási tilalmakat. Nem volt rá nyomós indok. Nyomós indok lett volna például egy Ebola járvány esetén aminek a halálozási rátája 90%-os is lehet.

Bedőlt hitelesek és KKVk milliói. Magánnyugdíjakat, megtakarításokat ismételten lenyúlják ...
Az iparágak is teljesen átalakulnak főleg a turizmus és az élelmiszeripar. Mérhetetlen drágaság lesz. Az utazás sokkal inkább a kiváltságos rétegeknek marad. Légitársaságok többségének annyi csak pár nagy marad életben.
peterkelemen
Ki akadályozta meg a kormányokat abban, hogy hosszú évek alatt sem voltak képesek megfelelő, minden igényt kielégtő egészségügyi rendszereket felépíteni? Senki. Ráadásul tudható volt már réges-régóta, hogy világjárványok jönnek-mennek ergó előre kiszámítható volt. Elherdálták a pénzeket csupa századrangú dolgokra. Ez Magyarországon hatványozottan igaz. Orbán 800 milliárdot herdált el csak sportlétesítményekre és ebben még nincsenek benne a falábú focisták, akik szintén a nép pénzén élősködnek úgy, hogy cserébe semmit nem tesznek le az asztalra. Azonnal be kell fagyasztani ezeket a pénzeket mindaddig amíg semmit nem tudnak felmutatni cserébe. Az igazi tehetségnek nem kell az elején se pénz, se stadion.
Zsopiale
@peterkelemen: Te barom kretén agyhalott troll patkány! Csak idióta troll patkány kezd beírást azonnal sértéssel, mielőtt gondolkodna... Hol van odaírva hogy tüntetés a karantén és a kormány ellen kreténkém? Annyi van hogy karantén ellenes tüntetés. Hogy az agyad kipárolgott a fejedből, azt sajnálom, de hogy még hörögsz is agy nélkül az már szégyen...
peterkelemen
@Zsopiale: Mit gondolsz majd a szalagcímben fel lesz sorolva minden ami ellen tüntetnek? Idióta! Mielőtt kommentálsz legalább nézd végig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.