A képviselők ma azonnali kérdéseket tehetnek fel a kormány tagjainak az Országgyűlésben.

A Ház aktuális kéthetes ülésének zárónapja délelőtt 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, majd két óra áll rendelkezésre az azonnali kérdésekre és válaszokra.

A képviselők előző hétfőn, az ülés első napján ugyanilyen hosszan tehettek fel azonnali kérdéseket, amelyek többsége a koronavírus-járvány kezeléséhez kapcsolódott.

A parlament múlt héten több mint húsz előterjesztés elfogadásáról döntött és a különleges gazdasági övezetek létrehozásáról is tárgyalt.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: A Fodor-i liberalizmus agyréme árnyékol?

A derék hvg.hu nem ritkán rittyent igazodó, vagy legalább is a kormánnyal indokolatlanul elnéző irkodmányokat, de ez mát túlmegy minden határon.

A ma reggeli „Orbán kiválasztja, mi kell neki a rendkívüli időszakból ” című cikkről van szó. Magukkal a taglalásokkal nem is lenne gond, azonban a konklúzióval annál több:
„Remek fegyvert adott az ellenzék - saját maga ellen - Orbán Viktor kezébe: a felhatalmazási törvény elutasítása miatt gyaníthatóan a következő választásig hallgathatják, hogy hátráltatták a koronavírus-járvány elleni védekezést. Orbán egy másik kommunikációs csatát is megnyert: a törvény miatt Magyarország nem lett diktatúra, éles kritikusai ismét csak farkast kiáltottak.”
illetve
„Az ellenzék csapdába esett: a felhatalmazási törvény elutasítása miatt a következő két évben azt olvassa majd a Fidesz a fejükre, hogy hátráltatták a koronavírus-járvány elleni védekezést. Ráadásul egy normális tüntetést sem tudtak tartani, a veszélyhelyzet miatt ugyanis tilos volt a demonstráció, Hadházy Ákosék dudálós-autós tüntetéseit különböző ürügyekkel végigbüntették a rendőrök” – írja mit sem törődve azzal, hogy ő maga okadatolja a tényeket, amik a kormány hazugságát mutatja.
Megint egyszer fel kell említsem a klasszikus viccet:
A férj hazaront, a feleség szeretője a szekrénybe bújik, de megtalálja és ráförmed: Mit csinálsz te itt?
Az remegve: Háááát, várom a 6-os villamost!
Mire a felszarvazott: A fenébe ez már megint kidumálta magát! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.