Az egészségügyi menedzser szerint megdöbbentő, hogy a kormány kihátrált a saját döntései mögül. 

(Forrás: 24.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tökéletes leírása a kormány tehetetlenségének, pénzéhségének, hatalom centralizálásának, és az ezzel elért katasztrofális "eredményeknek" ! A cikk lényege a keretes elemzésben van! Siralmas énnéköm!
Horizont
Lantos Gabriella egy hiteles szakmailag a topon lévő szakember!

"összességében a kormány legjobb döntése az iskolák leállítása volt, viszont ő úgy látja, hogy nem a kormány hozta meg ezt a döntést, hanem a nép kikényszerítette ki az intézkedést."
"Lantos elgondolkodtatónak nevezte, hogy az egészségügy átalakítására most szánja el magát a kormány, az egészségügyi menedzser úgy látja, hogy „Varga Mihály most döntött úgy, nem hajlandó feneketlen kútba önteni a pénzt”."

Na ezt a cikket szintén Lantossal ajánlom mindenki figyelmébe. Hosszú, de rendkívül érdekes és tanulságos. És döbbenetes.
https://24.hu/belfold/2020/05/20/lantos-gabri...
"Egy pillanat alatt vált világossá: a vasbeton keménységű centralizáció valójában egy gipszstukkó."
dr. prédikátor
ez a vén szarzsák kásler egy mocskos elmeháborodott HÓHÉR aki végrehajtotta az O1G utasításait gondolkodás nélkül!!!
Horizont
@dr. prédikátor: Szerintem még rakott is hozzá sőt még amit kiadott neki a puhos azt is rosszul oldotta meg. De nem fogja kirakni orbán mert akkor be kéne ismerni, hogy elrontották. Azt meg ő sosem fogja.
"A Kásler-mítosz mégis még elég sokáig tartotta magát. Az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója volt 26 éven át, ezért az ilyen magas címektől elvakítottaknak elég későn esett le, hogy Kásler nagy rendszerek szervezésére és működtetésére már virágkorában is alkalmatlan volt. Ennek legkézzelfoghatóbb bizonyítéka az, hogy a rákos betegek halálozása Magyarországon a legmagasabb."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.