Erős a forgalom a főváros irányába, több helyen már most lépésben lehet csak haladni.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- A 2-es főúton, Szendehely és a nőtincsi elágazás között korábban szennyeződés került a burkolatra. A 47-es és 49-es km között fokozott figyelemmel vezessenek!

- Debrecenben, a 4-es főút Hajnal utcai szakaszán, a Faraktár utca jelzőlámpás kereszteződésnél egy műszaki hibás kamion akadályozza a folyamatos haladást. A 47-es főút felé autózók sávlezárásra készüljenek!

- A 65-ös főúton, Som település külterületén egy személyautó árokba hajtott, majd visszacsapódott a főútra. A 68-as km-nél a főutat lezárták, a forgalmat megállították. Kerülni csak nagy többletúttal, Felsőnyék felé lehet.

- Az M5-ös autópályán, Röszke felé a 166-os jelű, bajai kijáratnál a védőelemnek ütközött egy tréler. Az érintett pályaoldalt lezárták, a forgalmat a csomópontnál kiterelik, de ugyanott vissza is lehet térni az M5-ösre. Budapest felé nincs korlátozás.

- Erősödik a forgalom a fővárosba vezető főbb útvonalakon, telített sávokban lehet közlekedni az M3-as autópályán a bagi terelésnél és az M0-s autóúttól befelé, illetve az M0-s autóút déli szakaszán, Dunaharaszti és Halásztelek között az M1-es felé is lassú az előrejutás. A 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, a 31-esesn pedig Mende és Maglód térségében torpan meg a sor.

Forgalmi változások

Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 22-es km-nél lévő Sasfészek-tó pihenőhely le- és felhajtóágát megnyitották. A Budapest felé vezető oldalon a biatorbágyi felhajtó a 17-es km-nél továbbra is zárva van.

Az M43-as autópályán, a 31-es km-nél lévő Kéthalmi pihenőt tegnap este mindkét oldalon lezárták, burkolatfelújítás miatt. A korlátozás várhatóan nyár végéig tart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.