Herman van Rompuy, az Európai Tanács volt elnöke kérte a bölcsek tanácsa feloszlatását.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Kollaboráns Rompuy ! Told az Orbán szekerét!
RonaGyuri
Tompika az elefántházban

a párt parabajnoka végig rinyálta a párt-médiát

Többek között a derék Magyar Hírlapban is volt egy két elképesztően buta és arrogáns megjegyzése az EU, az EPP és első sorban Tusk irányában.
Sok más sületlenség mellett, pl. „Ki kell szabadítani az Európai Néppártot a lengyel belpolitika fogságából” a kétség kívül elképesztőre (ahogy mondani szokás még tőle is) sikeredett mondat: „A pártcsalád elnöke liberális elefánt egy kereszténydemokrata porcelánboltban, szomorú és szánalmas helyzetet teremtett”
Ne már Wazze Tompika a kereszténydemokrácia védelmezője??? =))
kereső
Amúgy meg igazuk is van. Amig itthon sem tud a sok-sok okos "irástudó" megegyezni abban, hogy tulajdonképpen mi is a NER, meg az illiberalizmus- és hibridrenszereznek, meg fél demokráciáznak,( hogy lehet a demokrácia fél???) meg az ellenzék képviselői benn ülve a parlamentben legitimiálják orbánt és rendszerét- addig mit is akarunk mi Európától. Tudom- sok-sok pénzt, és mégtöbb pénzt, hogy létrejöjjön a hazai tőkés arisztokrácia,és ezzel együtt a múlt század első felét idéző állami berendezkedést, és társadalmat. És mindezt nemzeti trikolóros csomagoló papirban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.