Letartóztattak egy férfit az ügyben.

Megoldódhat a 11 éves gyilkosság rejtélye – kiderült, miért lepték el a rendőrök a Tisza-partot

Kiderült, hogy miért lepték el a nyomozók és a helyszínelők a csongrádi Tisza-parti lejárót két nappal ezelőtt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy a nyomozók olyan információk birtokába jutottak, hogy megölhettek egy 2009 nyarán eltűnt férfit, aki azóta sem került elő.

A rendőrök kedden elfogtak egy 35 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint megölte az alkalmi ismerősét, majd egy barátja segítségével elrejtette a holttestet és az elkövetés eszközeit. Úgy tudjuk, hogy azért volt lezárva az úgynevezett Györfös, mert az áldozat holttestét keresték a helyszínre érkező bűnügyesek. Értesüléseink szerint nem került elő holttest a kutatás során, így azt továbbra is keresik.

A csongrádi rendőrök emberölés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a 35 éves férfit, majd kezdeményezték a letartóztatását. A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szökés, elrejtőzés, valamit az eljárás meghiúsításának veszélye miatt már indítványozta is a férfi letartóztatását. Erre várhatóan még a mai nap sor is kerül.

Szanka Ferenc, a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére azt közölte, hogy az ügyben eljáró nyomozási bíró elrendelte az emberöléssel gyanúsított férfi letartóztatását.

Forrás: 24.hu

Kép: Police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Persze csak abban az esetben, ha nem Fidesz-korifeus az érintett. Orbánokra, mészárosokra, farkasokra, járókákra ez nem igaz. (elnézést a kihagyott fidesz-közeliektől a mellőzésért)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.