Több olvasói levél is érkezett a vasalódeszkás tornatanárt megalázó Balázs József ügyében a promenad.hu-hoz.

Petíciót indítanának a vasalódeszkás tanárt meghurcoló tankerületi vezető mellett

A fideszes lap által közölt levelekben a volt tankerületi igazgató egykori diákjai arra buzdítanak, hogy álljanak ki a lemondásra kényszerült Balázs József mellett.

Mint egy Joseph Large nevet használó írja, "ha valakinek, hát Balázs József tankerületi igazgatónak igencsak széles repertoáron mozgó, és igen magas intelligenciával megáldott humora van!"

Ő még akkor is pozitívan oldja meg az adott helyzeteket, mikor mások már több csomag papír zsebkendőt telesírva temetik a jövőt! Annyira ne legyünk már állságosak, hogy egy vasalódeszka miatt kellett szegény tornatanárnak (és nem tesitanárnak) ilyen megaláztatáson átesni!

- teszi hozzá a levélíró. 

Azt is tudni szeretné, hogy a pedagógus által szeptemberben leadott éves tanmenetében szerepelt-e az adott tananyagrész.

abban a tematikus tervben, amit a tanmenet készítésekor kellett leadni vajon április/május hónapok kerültek-e beírásra?

milyen tanmenet az, amelyben a gyorsúszást, a mellúszást és a hátúszást egy óra alatt tanítják????

biztos, hogy a mutatott technika az úszás részmozzanatait jelenítette meg hitelesen?

És akkor ha ez még nem minden, akkor tisztelettel kérdezem, hogy Önök szerint helyesen cselekedet a tornatanár, amikor:

munkaidőben balesetveszélyes eszközön mutatott be olyan technikát, ami úszásoktatás során SOHA NEM ALKALMAZHATÓ?

munkaidőben mindvégig 2 doboz SOPRONI IPA ÓVATOS DUHAJ 4,8% alkoholtartalmú sör látszik az asztalon?

a videó végén 18 életévüket még be nem töltött diákjaitól ALKOHOLT kortyolva köszön el? Leírom még egyszer: MUNKAIDŐBEN ALKOHOLT FOGYASZTOTT!!!

- írja üvöltözve, Caps Lock-kal a tankerületi igazgató szimpatizánsa, hozzátéve, 

"ezért Balázs József igazgató urat nem büntetni, hanem kitüntetni kellene! Én javaslom, hogy kezdjünk el petíciót megfogalmazni a JÓ mellett! Ezt Balázs Józsefnek hívják!"

A promenad.hu egy frissítésében megjegyzi, a vélemények nem a portál álláspontját tükrözik, és a lemondást az EMMI elfogadta.

Portálunk ezúton is szeretné világossá tenni: semmiféle petíciót nem támogat, és az ügyet a maga részéről lezártnak tekinti

- olvasható a közleményben.

Mint korábban arról beszámoltunk, Balázs József eltiltotta diákjaitól a vasalódeszkán úszást imitáló Vezsenyi Lászlót, és a nemzeti alaptantervből is levizsgáztatta volna.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Azt is tudni szeretné, hogy a pedagógus által szeptemberben leadott éves tanmenetében szerepelt-e az adott tananyagrész."

Miért, a járvány szerepelt?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Kapanyél: tegnap 23:51. Ráadásul a kormány oktatási megbízottja, (gondolom minimum államtitkára) tíz éve dolgozik a csapatával a távoktatás megvalósításán, és az adóforint milliárdok elpárolgásán kívül mást még nem láttunk belőle, a szerencsétlen mezei tanároknak meg egy hétvégéjük volt, hogy megoldják Orbán álmát. Becsületükre legyen mondva, jól vizsgáztak, ahol nem ott nem köttethették be a saját költségükön a kikapcsolt villanyt, nem vehettek a gyereknek számítógépet és internetes kapcsolatot. A szakértők az így oktatás nélkül maradottak számát 40-45 %-ra taksálják. Nyilván a távoktatás meghonosításának része volt az a hadüzenet, azok ellen a szülők ellen, akik magántanulóként képzelték el a gyerekük képzését. Lehet, hogy sok minden más mellett ez vírus volt a sors fintora?
Kapanyél
@csipetke: Gyerökkori barátom Laci! Mivel szüleink kollégák vótak, ráadásul munkaidő után még össze is jártak úgy barátilag, elég közelről van szerencsém ismerni. Igenyös, őszinte, talpraesött, szókimondó! Szerintem ez szúrta a szömüket az uraknak!
nezelodo
@Kapanyél: Ahogy olvaslak, az az érzésem, se a tanár úr barátodat, se Téged nem vettek be a L. Jani, D. Guszti stb színtársulatba.
Kapanyél
@nezelodo: Én mög sé próbáltam bélépni! :))))
kissé felnőttem
hát szerintem ti vagytok a balesetveszélyes eszközök dakota lóval, se humorotok? se etikátok?Ötleteltetek volna korábban jobbat szebbet de kritizálni én is tudok.+ 1-2 tulkapás iskola bezáratás megy ez ugye:Épitkezni gyarapodni kéne nemde?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.