A nő szeretett volna elválni, de a férje nem engedte.

Nem először gyűlt meg a baja a törvénnyel M. Tibornak, akit nem jogerősen 2 év 4 hónap börtönre ítéltek, amiért felgyújtotta volt élettársának otthonát. A férfi korábban szó szerint lemészárolta a feleségét.

Hét évvel ezelőtt késelte halálra nejét a nyílt utcán, a gyerekeik is ott voltak a házban. A nagyszülőkhöz kerültek, Tibor támogatja őket

– mondta a férfit jól ismerő nő, hozzáfűzve: kis település lévén mindenki tud a férfi múltjáról. Éppen ezért lepett meg mindenkit, hogy a helybeli asszony összeállt vele, és engedte neki, hogy odaköltözzön.

Felgyújtotta párja házát a féltékeny ebesi férfi

„A 45 éves férfi nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztott, majd elment párja házához, ahol meggyőződött arról, hogy az ingatlanban senki nem tartózkodik. Magához vett két gázolajjal teli 20 literes kannát, majd azokat bevitte a lakásba.

A gázolajat kiborította a szobában, majd a nála lévő öngyújtóval meggyújtotta azt. A ház teljes terjedelmében kigyulladt, a benne lévő bútorok, egyéb ingóságok elégtek”

– foglalta össze a szörnyű történetet a Debreceni Törvényszék.

Éva szeretett volna elválni, de a férje nem engedte. Aztán otthon rajtakapta a nejét a lovasedzővel, akinek tanfolyamára ő maga küldte el a nőt, hogy lefoglalja. A férfit elkergette, a fehérneműben menekülő feleséget pedig egy csontozókéssel valósággal kivégezte:

35-ször szúrt. Ezért 5 és fél évre ítélték őt.

A bíró az ítéletében súlyosító körülményként értékelte, hogy a férfi büntetett előéletű, de enyhítő körülményként vették figyelembe azt, hogy a férfi beismerte tettét.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.