Busás hasznot hajthatott az üzlet, ami néhány nap alatt behozta a bérleti díj árát. Az önkormányzat szerződést bontott a bérlőkkel. 80 négyzetméteres ingatlant egyébként bérleti díja egyébként alig több, mint 20 ezer forint volt havonta, így a lakáskiadása akár egy hétvége alatt behozhatta az árát. Ugyanis a Várnegyed legfelkapottabb részein átlagosan naponta 80 dollár, vagyis nagyjából 25 ezer forint körüli bevételt tudnak elérni a bérbeadók egy rövid távra kiadó apartmannal.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Az önkormányzati lakásokat meg kellene szüntetni, rengeteg csalás van vele. Inkább az ilyen segélyezetteknek egy helyen kellene építeni és azokat lehetne ellenőrizni időnként ki lakik benne.
Az önkormányzatoknak lehetetlen ellenőrizni itt-oot pár lakást de ha egy negyed lenne könnyebb volna.
1magyar
A legtöbb becseületesen dolgozó ember egy életen át dolgozik a lakásáért ezek meg vagy protekcióval vagy csúszópénzzel önkormányzati lakáshoz jutnak és még az unokáik is öröklik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.