A korábban Hitler miatt magyarázkodó László Imre azzal magyarázta a bakit, hogy a műsorvezető említette a náci háborús bűnös nevét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az bizony baj, ha egy politikus, aki tudja, hogy milyen helyre és milyen mentalitású riporterek közé megy, az hagyja magát belezavarni a mondókájába. Ha nem egy debattőr és nem tud villámgyorsan visszaválaszolni, akkor csináljon úgy, mintha ""megrágná"" a kérdést és magában fontolja meg a választ. Persze, én sose voltam ilyen helyen, ott biztos nehezebb a szitu. De, végtére is, többek között ezért is ment el politikusnak.
Nyilván tudja a különbséget és baráti társaságban vagy írásban (ahol elolvashatja mégegyszer) észreveszi és javítja. Itt, bizony, hibázott. És ezt egy ilyen mentalitású fidesz asszisztálása és rosszindulata mellett nem teheti/né meg. Ezért lett most ő a ""kupakos, huszi-tuszi és társai"". Mert ugyebár, ott is megvolt a példa ilyesmire. Röhögtünk is rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.