A Balaton már rég nem a „magyar tenger”, főleg nem „néplavór”. A NER oligarchái teszik rá a kezüket a környék legértékesebb területeire. A 444.hu egy újabb, egészen elképesztő példára akadt egy olvasó segítségével. A tihanyi hegy oldalába vájtak már egy akkora gödröt, hogy az egész apátság elveszne benne. Hivatalosan, papír szerint egy mezőgazdasági épület lesz ott, igaz, hogy majd 400 négyzetméteres. Azt, hogy ki pusztítja ott a tájat, a 444.hu sem írhatta meg, miután nem közszereplő az illető. Tihany külterületéről van szó, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tóra. Ilyen helyen elvileg lakóépület, nyaraló nem épülhet, fürdőmedence meg különösen nem. Olyan kisebb építményt, amely szerszámok tárolására alkalmas és akár aludni is lehet benne, olyat fel lehet húzni. És itt a kulcsa történetnek. A 2017-es építési törvény szerint az építkezések egy része nem engedélyköteles. Amihez engedély kell, azt sem ellenőrzik. Az egész hatósági eljárás nem az önkormányzatokhoz tartozik, amelyek...

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Pusztul az ország, pusztulnak valós értékeink. Mert pusztítják. :(
Málna
@Horizont: Persze, mindenki meghal egyszer. Csak nekik addig is jó lesz, neked meg nem. Szegénykém.
Nyírfa
Aztán, ha megindul a hegyoldal, majd keresnek felelőst, persze, nem maguk közül.

Ezek a nerlovagok szó szerint barbárok, és, amíg a rombolásukat eltűri a lakosság, addig a barbárság fogalma az egész társadalomra ráhúzható, mert ezek alapján leszünk megítélve. Így lepusztítani a környezetünket, kizsigerelni, kirabolni az országot, erre már nem is találok szavakat.
A Balaton, a Hajógyári sziget, Római , a Normafa. Tata ... az a szerencsétlen Kossuth tér a sivárságával...
Nyírfa
@Horizont: Adtam magamnak is egy tetsziket, nem direlkt, hanem , rossz szokása szerint ugrik a gépem.
Na, mindegy. Elolvastam a 444 cikkét is, megnéztem a felvételt. Azt érzem, amiről Te is írtál: szomorúságot.
És folytatódik a Balaton kisajátítása, újabb és újabb szállodákkal, kikötőkkel, fakivágásokkal. Ha a hegyet volt merszük megbontani, ugyan mi tarthatja vissza őket? Mert nagyon úgy néz ki, hogy a magyarok hazafisága nem terjed ki a szülőföldjük gondozására.
görbetükör
Pusztul az ország, pusztulnak valós értékeink. Mert pusztítják. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.