ÉS MÉG BÜSZKÉLKEDNEK VELE!!! =))\n\nBayer Zsolt is megnyilvánult a Szakács Árpád lapunkban megjelent puplicisztikája által kiváltott, a szabadkőművességről szóló vitában, amikor a Hír TV Háttérkép című műsorában a szabadkőművességnek a trianoni békeszerződésben játszott szerepéről kérdezte vendégeit, Boros Imrét és Bogár Lászlót. A Magyar Nemzet publicistája a műsorban arra is utalt, hogy a szabadkőművesség és a jelenleg a nyugati világban …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bayer Zsolt Boros Imrével és Bogár Lászlóval ??? igazi korrekt történészek!!! =))
RonaGyuri
@Gyütt Mönt: az egy dolog, hogy egy barom és ócska pártkatona, de legalább történész!!! =))
RonaGyuri
A magyar közvélekedés csak buta

de az m1 szakértője más hiátusokat is csillogtat

A hazai közbeszédben gyakori a hivatkozás Winston S. Churchill ismert bon mot-jára: „I only believe in statistics that I doctored myself”. Sajnos egy meglehetősen buta félreértelmezésben. Azzal vádolva Churchill-t, hogy hamisításról beszélt volna. Pedig az angol nyelvben:
doctored = change the content or appearance of (a document or picture) in order to deceive; falsify.
Ma reggel az M1-en – több más szakértői zagyválás mellett – egy állítólagos amerika-szakértő (akitől akár el is lehetne várni, hogy tud angolul) osztotta az észt a közelgő USA választások kapcsán. A mondókáját most hagyjuk, de volt egy gondolatmenete, ami mindet visz. A választási rendszert szapulta, majd előkapta a klasszikus idézetet.
Na most kapaszkodj meg Wazze, nem, nem hamisításról beszélt, hanem: ORVOSOL!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.